Proprietatile curative ale Sofranului Indian sunt cunoscute inca de acum 2500 de ani. Studii recente au scos la iveala capacitatea acestuia de a incetini multiplicarea si raspandirea celulelor canceroase. Descopera care sunt puterile tamaduitoare ale acestei plante.

Este un puternic antioxidant (de 300 de ori mai puternic decat Vitamina E) si imunostimulator, antiviral (HPV, HIV, virusul herpetic, virusul Epstein Barr, virusurile hepatice etc.), antifungic si antibacterian.

Sofranul reduce inflamatiile

Are un puternic efect antiinflamator (reduce inflamatiile pancreasului, ficatului, colonului, reduce durerile in cazul contuziilor, entorselor, reumatismului - previne sau tratateaza artrita).

Protejeaza inima si colesterolul

Sofranul Indian ajuta la prevenirea arterosclerozei, acea acumulare de grasime care obstructioneaza fluxul sangvin in artere si care provoaca atacuri cerebrale sau infarcturi. Studii recente arata ca, luat o data cu masa, sofranul are un efect suprinzator: "grupeaza" sursele de colesterol din mancare si le face imposibil de absorbit.

Sofranul - detoxifiant si protector al ficatului

Curcuminul este un puternic detoxifiant al organismului. El protejeaza ficatul ( este adjuvant in steatozele hepatice, incter etc.), plamanii si rinichii (restabileste functiile si previne leziunile).

Ajuta in tratarea cataractei

Cataracta este o boala care ataca ochiul. Ea se manifesta prin opacifierea cristalinului, fapt ce duce la orbire. Sofranul indian ajuta la incetinirea procesului de opacifiere prin actiunea sa antioxidanta.

Tratareaza dermatitele si psoriaziul

Sofranul Indian ajuta in tratarea problemelor dermatologice cu multiple. Se face o pasta care se aplica pe rani deschise sau pe alte afectiuni precum acneea, psoriazisul, dermatitele, eczemele etc. ).

Sofranul - tratament naturist in bolile digestive

Ajuta in cazul bolilor digestive, infectiilor cu bacteria Helicobacter pylori, Salmonella typhy etc.,in constipatii, gastrite, colite etc. si impiedica formarea adenoamelor intestinale;

Este un stimulator al metabolismului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri