Celulita sau aspectul de "coaja de portocala" al pielii este o inflamatie a tesutului subcutanat si apare din cauza unui stil de viata haotic, a unui regim alimentar dezechilibrat si a sedentarismului. Iata cateva tratamente naturiste care combat celulita si va fac pielea frumoasa, gata pentru vara.
Gel de coada calului si agar-agar Agar-agar este o substanta extrasa din agele marine, care, in asociatie cu apa fierbinte, formeaza un gel. Impreuna cu coada calului (bogata in acid silicic) se poate face o pasta perfecta pentru combaterea celulitei. E nevoie de 250 ml apa distilata, 50 gr coada calului uscata si 3 gr de praf agar-agar. Se pune la fiert apa, se toarna peste coada calului si se lasa asa 10 minute. Se strecoara si apoi se aplica praful agar agar. Se mai pun o data la fiert si apoi se depoziteaza intr-o sticla inchisa la culoare. Se aplica zilnic si se lasa sa actioneze 10-15 minute, apoi se clateste.

Garbo.ro iti recomanda si alte tratamente naturiste pentru sanatatea si frumusetea ta:

Celulita - remedii naturiste

Remedii naturiste pentru tratarea celulitei

Pentru mamici: tratamente naturiste contra celulitei si vergeturilor

Tratamente naturiste pentru vergeturi

Baile de plante – un nesecat izvor de sanatate

Inscrie-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a afla mai multe despre tratamentele naturiste potrivite pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri