Orice femeie isi doreste sa aiba un bust cat mai frumos pentru cat de mult posibil, insa anii nu ne iarta. Modificarile de greutate, sarcinile, alaptarile nu ne pasuiesc nici ele. Este bine ca mama natura vine mereu in ajutor! Iata cateva masti naturiste pentru o ingrijire delicata a bustului tau.
Masca de banane

Aceasta masca este foarte buna pentru revigorarea, netezirea, hidratarea si redarea elasticitatii pielii bustului tau. Plus... este foarte simpla de facut. Ia o jumatate de banana si fa o pasta din ea (fie ca o zdrobesti cu furculita, fie ca o bagi la blender) si aplic-o pe gat si pe decolteu. Indeparteaza-o dupa 15 minute cu un servetel si clateste cu apa calduta.

Masca cu smantana

Ia 200 grame de smantana, amestec-o cu un cartof fiert, cu o lingura de ulei de masline si cu zeama de la portocala, si fa o mixtura. Aplic-o intr-un strat generos si tine-o 20 de minute pana cand masca va prinde o crusta fina. Clateste apoi cu apa calduta si cu apa rece.

Masca abraziva si hidratanta

Intr-un vas mic se amesteca un galbenus de ou, o lingura de miere, o lingura de iaurt, o lingura de ulei de masline si o lingura cu varf de malai. Se amesteca foarte bine si se aplica bine cu ajutorul unui tifon sau unui buretel, masand in continuu 5 minute si se lasa 15 minute. Se indeparteaza cu apa si este recomandata o data la 3 saptamani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Masca hidratanta

Daca aveti o piele uscata care sufera din cauza frigului, atunci o masca hidratanta ar fi foarte buna. O astfel de masca este foarte buna o data pe saptamana. Ea se face cu ajutorul a doua linguri de ulei de masline extravirgin, zeama de la o lamaie, 15 picaturi de vitamina A uleioasa si o lingura de miere. Se amesteca foarte bine si se aplica pe gat si pe bust si se lasa la actionat 30 de minute. Se clateste cu apa calduta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri