Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut vreodata, proprietatile sale antibacteriene vindecand pielea de eczeme, rani, taieturi, acnee sau alte inflamatii ale pielii, si reda frumusetea. Va propunem cateva masti cu propolis pentru o piele tanara si frumoasa.

O alta masca hidratanta ar fi urmatoarea: o jumatate de mar, o lingura de miere si 10 picaturi de propolis. Se tine pe fata 30 de minute.

O masca foarte buna pentru revitalizare si hranire se face dintr-o jumatate de ceasca de caimac de lapte, o lingura de suc de morcovi, o fiola de laptisor de matca, o lingura de fruct pisat (mar, banana, avocado), 10 picaturi de tinctura de propolis.

Masca dintr-o lingura ulei de masline, o lingura de tarate, 10 picaturi de infuzie de musetel, o lingura de amidon, zeama de la o jumatate de castravete sau lamaie, 10 picaturi de tinctura de propolis este recomandabila celor care au un ten gras. Se aplica 20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta.

O masca simpla se face din 60 ml iaurt, 10 picaturi de tinctura de propolis, 50 grame de miere, 10 ml suc de lamaie. Se aplica pe fata si se tine pana se usuca. Se indeparteaza prin clatirea cu apa calduta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Si ultima masca: se iau cateva rondele de praz fierte, mixate, se amesteca cu 5-6 picaturi de tinctura de propolis si 1-2 lingurite de iaurt. Se aplica pe tenul curat 20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta.

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre frumusetea si ingrijirea pielii:

Beneficiile sanatoase ale propolisului in sezonul rece

Sanatatea din stup: propolisul

5 masti cu propolis pentru sanatatea tenului

6 masti speciale pentru tenul cu probleme

5 Masti naturiste pentru intinerirea tenului

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi si alte informatii despre frumusete si ingrijire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri