20 Aprilie 2022 publicat în Spiritualitate 1161 share-uri

Dacă îți dorești și te simți pregătită pentru noutate, iată care sunt semnele din partea universului care îți arată că o schimbare va avea loc în viața ta și că lucruri bune ți se vor întâmpla în curând.  

Suntem refractari în fața schimbărilor fiindcă, deși ni le dorim, de multe ori nu suntem cu adevărat pregățiți pentru ele. Schimbările pot fi copleșitoare sau dificil de gestionat uneori fiindcă acestea presupun adesea o resetare a paradigmelor vieții noastre. Dar o schimbare poate însemna totodată o deblocare, ieșirea dintr-un status-quo, îți poate realinia circumstanțele vieții la dorințele și nevoile reale ale sufletului tău, poate aduce lucruri minunate în viața ta. Așa că să nu îți fie teamă de schimbări, de cele mai multe ori acestea sunt porți ale destinului care îți deschid drumul către noi posibilități.

Învață și să îți asculți intuiția, vocea aceea interioară, glasul sufletului. De cele mai multe ori “simțim” sau “știm” când o schimbare este pe punctul de a ni se întâmpla. Dacă îți dorești și te simți pregătită pentru noutate, iată care sunt semnele din partea universului care îți arată că o schimbare va avea lor în viața ta și că lucruri bune ți se vor întâmpla în curând.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica? Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023

8 Semne de la univers că în viața ta va avea loc o schimbare majoră

1. Ai traversat o perioadă care nu a fost tocmai ușoară pentru tine, poate chiar acea perioadă pe care le numim “noaptea întunecată a sufletului”, în care ai simțit durere sau te-ai simțit pierdută, debusolată, obosită, disperată, fără direcție sau speranță. Dar ai reușit cumva să o treci cu bine, ți-ai acceptat emoțiile (bune și rele) și te-ai conectat la ceea ce ai simțit, ai acceptat că vechea ta viață nu va mai fi posibilă, iar în aceasta “nouă” accepți lucrurile așa cum sunt și le iei așa cum vin. Uneori, crizele personale, deși nu sunt de dorit, au rolul de a ne face să ne conștientizăm adevărata putere interioară.

2. Simți nevoia să găsești soluții unor probleme nerezolvate sau neîncheiate sau dorința ardentă de a-ți revizui și îndeplini visuri mai vechi, pe care le-ai tot amânat sau le-ai ignorat pentru prea mult timp și te ocupi intens de acest aspect. Lucrezi mental cu tine (faci liste, afirmații, proiectezi etc), dar și acționezi concret în același timp. Chiar dacă uneori nu mai este fizic posibil să întorci fila trecutului și să faci lucrurile altfel, reușești să te eliberezi de trecut, să trăiești mai mult în prezent, îndrăznind să visezi la un viitor mai frumos. Ai o claritate mentală mult mai activă și te simți mai optimist în privința viitorului.

Abuzul nu este dragoste: Yves Saint Laurent Beauty sprijină lupta pentru combaterea relațiilor intime abuzive 7 februarie - Ziua Trandafirilor! Ce semnificație are și cum o puteți sărbători? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi
Foto: Jacob_09 /Shutterstock

3. Înaintea unor schimbări importante pentru destinul tău, este posibil ca unii oameni sau lucruri (joburi spre exemplu) să dispară sau să plece din viața ta. Universul mută lucrurile astfel încât ceea ce nu îți mai este de folos să plece. Foarte posibil ca unii oameni să iasă din viața ta (oameni, prietenii sau relații dificile, toxice, problematice sau imposibile care nu îți mai servesc scopului tău pe pământ deși pe moment poate nu percepi lucrurile astfel) și chiar dacă acest lucru îți poate cauza suferință, aceste “plecări” vor elibera spațiul pentru ca alți oameni să vină în viața ta și să trăiești o iubire frumoasă și sănătoasă, așa cum meriți. Odată ce te vei elibera de tot și de patternurile tale de a alege greșit oamenii care să îți fie alături, schimbarea te va lua prin surprindere în modul cel mai frumos cu putință. Schimbarea vine mai ales atunci când faci loc pentru ea în viața ta.

Luna Plină în Fecioară din 7 Martie 2023: vibrație vindecătoare, eliberatoare și echilibrantă Dr. Tarek Nazer îți spune tot ce trebuie să știi despre sporturile de iarnă și eventualele accidentări la schi Importanța îngrijirii orale a cățeilor

4. Uneori, în ciuda planurilor noastre de viață, dacă acestea nu sunt conform planului divin și ne duc într-o direcție care nu este pentru noi, ele sunt “întrerupte” în mod brutal sau ciudat de un eveniment sau ceva neprevăzut. Uneori, o experiență dureroasă poate fi o modalitate de a ne face să ne reconfigurăm viața deși o resimțim în mod neplăcut.

5. În momentul în care îți accepți noua realitate interioară și schimbările din interiorul tău, aliniindu-te la adevărul inimii tale, și în jurul tău se vor manifesta schimbări fizice, în funcție de ceea ce ai nevoie. Aceste schimbări pot avea forme diverse precum mutarea într-un locuință nouă, schimbarea locului de muncă actual, posibilitatea de a te muta într-o altă țară sau de a călători, inițierea unui proiect nou sau al propriului business, întâlnirea unei noi iubiri, stabilirea unei conexiuni profunde cu o persoană minunată, pe care o vezi pentru mult timp alături de tine etc. De asemenea, schimbările vor avea loc în mod progresiv, pe rând, sau mai multe deodată, în funcție de capacitatea ta de a le gestiona și a le trăi cu bucurie.

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Jupiter în conjuncție cu Chiron –  o conjuncție rară care are loc o dată la 14-19 ani! Ceea ce putem fi, vom deveni! Răni care se închid (și se VINDECĂ) Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

6. Uneori universul te anunță că vei experimenta schimbări masive în viața ta prin intermediul unor “semne” puternice sau a unor sincronicități. Trebuie doar să fii deschis să le vezi. Spre exemplu, este foarte posibil să întâlnești des un anumit număr în drumul tău (777 sau 333, să spunem), să îți cadă ochii foarte des pe ora 12:12 sau 11:11 (secvență numerică angelică), să vezi anumite simboluri sau mesaje repetitive sau să auzi frecvent un anumit cântec ce conține parcă un anumit mesaj puternic pentru tine, să întâlnești persoana potrivită la momentul potrivit sau care să acționeze asemenea unei călăuze în viața ta, îndrumându-te în direcția potrivită, să ai un vis sau o anumită premoniție legată de schimbarea respectivă. Sincronicitățile sunt o manieră frumoasă prin care universul îți spune că “te afli acolo unde ar trebuie să fii”.

Nestlé aduce pe piața din România Resource - alimente recomandate pentru regimul dietetic al malnutriției la pacienții oncologici MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE 5 Creme naturale antirid, ce acționează intens asupra zonelor cu aspect îmbătrânit ale tenului

7. De asemenea, dacă ți se întâmplă să vezi frecvent numărul 5, ia-l ca pe un semn din partea universului că o schimbare importantă urmează să se întâmple în viața ta. Cifra 5 simbolizează schimbările și transformările pe care le vei traversa, un nou început sau un nou drum.

8. Ești aceeași persoană care obișnuiai să fii, dar în același timp știi bine că nu mai ești. Ai evoluat, iar experiența vieții și-a spus cuvântul asupra ta. Te-ai schimbat la rândul tău, ești un om transformat. Este foarte posibil ca unele din gusturile tale să se fi schimbat, să nu îți mai placă ceea ce obișnuia să îți placă, lucrurile care altădată ți se păreau extrem de importante acum să nu le mai percepi deloc așa. Te simți împăcată cu tine, liniștită, extrem de creativă, faci alegeri mai sănătoase pentru tine, alegi un stil de viață care este în asentiment cu ceea ce își dorește sufletul tău. Într-un om nou, schimbările își fac și ele loc.

O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Cum poți ameliora crampele menstruale: 3 modalități care dau rezultate! Cum poți ameliora crampele menstruale: 3 modalități care dau rezultate de la un medic ginecolog!

Foto fr si main:Jorm S /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri