20 Aprilie 2022 publicat în Spiritualitate 1212 share-uri

Dacă îți dorești și te simți pregătită pentru noutate, iată care sunt semnele din partea universului care îți arată că o schimbare va avea loc în viața ta și că lucruri bune ți se vor întâmpla în curând.  

Suntem refractari în fața schimbărilor fiindcă, deși ni le dorim, de multe ori nu suntem cu adevărat pregățiți pentru ele. Schimbările pot fi copleșitoare sau dificil de gestionat uneori fiindcă acestea presupun adesea o resetare a paradigmelor vieții noastre. Dar o schimbare poate însemna totodată o deblocare, ieșirea dintr-un status-quo, îți poate realinia circumstanțele vieții la dorințele și nevoile reale ale sufletului tău, poate aduce lucruri minunate în viața ta. Așa că să nu îți fie teamă de schimbări, de cele mai multe ori acestea sunt porți ale destinului care îți deschid drumul către noi posibilități.

Învață și să îți asculți intuiția, vocea aceea interioară, glasul sufletului. De cele mai multe ori “simțim” sau “știm” când o schimbare este pe punctul de a ni se întâmpla. Dacă îți dorești și te simți pregătită pentru noutate, iată care sunt semnele din partea universului care îți arată că o schimbare va avea lor în viața ta și că lucruri bune ți se vor întâmpla în curând.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

8 Semne de la univers că în viața ta va avea loc o schimbare majoră

1. Ai traversat o perioadă care nu a fost tocmai ușoară pentru tine, poate chiar acea perioadă pe care le numim “noaptea întunecată a sufletului”, în care ai simțit durere sau te-ai simțit pierdută, debusolată, obosită, disperată, fără direcție sau speranță. Dar ai reușit cumva să o treci cu bine, ți-ai acceptat emoțiile (bune și rele) și te-ai conectat la ceea ce ai simțit, ai acceptat că vechea ta viață nu va mai fi posibilă, iar în aceasta “nouă” accepți lucrurile așa cum sunt și le iei așa cum vin. Uneori, crizele personale, deși nu sunt de dorit, au rolul de a ne face să ne conștientizăm adevărata putere interioară.

2. Simți nevoia să găsești soluții unor probleme nerezolvate sau neîncheiate sau dorința ardentă de a-ți revizui și îndeplini visuri mai vechi, pe care le-ai tot amânat sau le-ai ignorat pentru prea mult timp și te ocupi intens de acest aspect. Lucrezi mental cu tine (faci liste, afirmații, proiectezi etc), dar și acționezi concret în același timp. Chiar dacă uneori nu mai este fizic posibil să întorci fila trecutului și să faci lucrurile altfel, reușești să te eliberezi de trecut, să trăiești mai mult în prezent, îndrăznind să visezi la un viitor mai frumos. Ai o claritate mentală mult mai activă și te simți mai optimist în privința viitorului.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ghid pentru alegerea mobilierului interior
Foto: Jacob_09 /Shutterstock

3. Înaintea unor schimbări importante pentru destinul tău, este posibil ca unii oameni sau lucruri (joburi spre exemplu) să dispară sau să plece din viața ta. Universul mută lucrurile astfel încât ceea ce nu îți mai este de folos să plece. Foarte posibil ca unii oameni să iasă din viața ta (oameni, prietenii sau relații dificile, toxice, problematice sau imposibile care nu îți mai servesc scopului tău pe pământ deși pe moment poate nu percepi lucrurile astfel) și chiar dacă acest lucru îți poate cauza suferință, aceste “plecări” vor elibera spațiul pentru ca alți oameni să vină în viața ta și să trăiești o iubire frumoasă și sănătoasă, așa cum meriți. Odată ce te vei elibera de tot și de patternurile tale de a alege greșit oamenii care să îți fie alături, schimbarea te va lua prin surprindere în modul cel mai frumos cu putință. Schimbarea vine mai ales atunci când faci loc pentru ea în viața ta.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

4. Uneori, în ciuda planurilor noastre de viață, dacă acestea nu sunt conform planului divin și ne duc într-o direcție care nu este pentru noi, ele sunt “întrerupte” în mod brutal sau ciudat de un eveniment sau ceva neprevăzut. Uneori, o experiență dureroasă poate fi o modalitate de a ne face să ne reconfigurăm viața deși o resimțim în mod neplăcut.

5. În momentul în care îți accepți noua realitate interioară și schimbările din interiorul tău, aliniindu-te la adevărul inimii tale, și în jurul tău se vor manifesta schimbări fizice, în funcție de ceea ce ai nevoie. Aceste schimbări pot avea forme diverse precum mutarea într-un locuință nouă, schimbarea locului de muncă actual, posibilitatea de a te muta într-o altă țară sau de a călători, inițierea unui proiect nou sau al propriului business, întâlnirea unei noi iubiri, stabilirea unei conexiuni profunde cu o persoană minunată, pe care o vezi pentru mult timp alături de tine etc. De asemenea, schimbările vor avea loc în mod progresiv, pe rând, sau mai multe deodată, în funcție de capacitatea ta de a le gestiona și a le trăi cu bucurie.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

6. Uneori universul te anunță că vei experimenta schimbări masive în viața ta prin intermediul unor “semne” puternice sau a unor sincronicități. Trebuie doar să fii deschis să le vezi. Spre exemplu, este foarte posibil să întâlnești des un anumit număr în drumul tău (777 sau 333, să spunem), să îți cadă ochii foarte des pe ora 12:12 sau 11:11 (secvență numerică angelică), să vezi anumite simboluri sau mesaje repetitive sau să auzi frecvent un anumit cântec ce conține parcă un anumit mesaj puternic pentru tine, să întâlnești persoana potrivită la momentul potrivit sau care să acționeze asemenea unei călăuze în viața ta, îndrumându-te în direcția potrivită, să ai un vis sau o anumită premoniție legată de schimbarea respectivă. Sincronicitățile sunt o manieră frumoasă prin care universul îți spune că “te afli acolo unde ar trebuie să fii”.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

7. De asemenea, dacă ți se întâmplă să vezi frecvent numărul 5, ia-l ca pe un semn din partea universului că o schimbare importantă urmează să se întâmple în viața ta. Cifra 5 simbolizează schimbările și transformările pe care le vei traversa, un nou început sau un nou drum.

8. Ești aceeași persoană care obișnuiai să fii, dar în același timp știi bine că nu mai ești. Ai evoluat, iar experiența vieții și-a spus cuvântul asupra ta. Te-ai schimbat la rândul tău, ești un om transformat. Este foarte posibil ca unele din gusturile tale să se fi schimbat, să nu îți mai placă ceea ce obișnuia să îți placă, lucrurile care altădată ți se păreau extrem de importante acum să nu le mai percepi deloc așa. Te simți împăcată cu tine, liniștită, extrem de creativă, faci alegeri mai sănătoase pentru tine, alegi un stil de viață care este în asentiment cu ceea ce își dorește sufletul tău. Într-un om nou, schimbările își fac și ele loc.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Foto fr si main:Jorm S /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri