7 Aprilie 2022 publicat în Spiritualitate 370 share-uri

Fără să stai prea multă pe gânduri și lăsându-te purtată de intuiție, alege o floare din cele 9 prezentate în desenul de mai jos, iar noi o să-ți spunem care este acea povara pe care o vei da jos de pe umerii tăi în această primăvară, cu ajutor și susținere din partea universului.

Ce floare alegi din cele 9 de mai jos? ►►►

Foto: Ramziya Khusnullina /Shutterstock

🌸 Dacă ai ales floarea 1, universul te va ușura de povara singurătății în această primăvară. Trăiești o bucurie lăuntrică și te simți mai ușoară, mai fericită, mai împlinită și mai vie ca niciodată chiar dacă nu ai cunoscut încă pe cineva anume. Faptul că ai făcut pace cu stadiul în care ești și simți că nu ai nevoie de nimeni în mod neapărat pentru a simți iubire pentru tot va atrage în viața ta persoana potrivită pentru tine. Destinul apasă pedala și accelerează căile iubirii așa că este foarte posibil să îți întâlnești sufletul pereche în aceste 2 luni de primăvară. Iubirea este în aer și în inima ta.

🌸 Dacă ai ales floarea 2, universul îți va lua de pe umeri povara îngrijorărilor și te va conecta mai mult cu prezentul. Înveți în această primăvară să accepți că unele lucruri țin de tține (și cu acestea lucrezi în mod constant, asumat și responsabil, dar fără să le lași să te consume) și altele nicidecum, nu stau deloc sub puterea ta de control, așa că vei fi mult mai relaxată și vei privi totul mult mai detașat, fără să mai privești cu anxietate în trecut și fără să îți mai faci griji inutile în privința viitorului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

🌸 Dacă ai ales floarea 3, află că universul va aduce liniște, pace și mai multă armonie în sufletul tău și te va elibera de povara suferinței. Te simți împăcată cu destinul tău, îți asumi durerile trecutului și încerci să le cicatrizezi, dar pe de altă parte renunți și la cele inutile, cum ar fi aceea de a rămâne atașată de cineva care nu mai poate sau nu vrea să îți răspundă cu aceleași sentimente. Este foarte posibil ca în această perioadă să încerci diverse terapii de vindecare sufletească și emoțională, poate chiar să apelezi la ajutorul unui psiholog pentru a te ajută să îți gestionezi suferințele și să înțelegi că nu ești una cu ele, că îți poți modela viitorul în nuanțe pozitive.

🌸 Dacă ai ales floarea 4, universul te va elibera de povara încrâncenării pe care o duci cu tine. Ține minte că nu este necesar să te războiești cu destinul tău sau să-l înfrunți, simțindu-te nedreptățită, ci să faci pace cu el. Destinul tău nu este dușmanul personal, învață să ți-l faci prieten, să îl accepți și să îl îmbunătățești atât cât îți stă în putere, luptând pentru visurile tale. Chiar dacă ai traversat situații dificile și sufletul ți-e obosit, universul are planurile lui mărețe cu tine, permite-i să te călăuzească înspre ele. Prin legea compensației, universul își va lua revanșa pentru tot.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

🌸 Dacă ai ales floarea 5, universul îți va lua de pe umeri povara neîmplinirii și îți va arăta cât de norocoasă ești în realitate și de câte potențiale suferințe te-a scutit, de fapt, prin ceea ce tu numești “neîmpliniri”. Da, unele lucruri din viața ta poate că nu sunt așa cum ți le-ai dori și în adâncul sufletului tău suferi din această cauză, dar pentru toate este un timp, iar timpul tău va veni cât de curând, ai încredere în Dumnezeu și nu îți pierde speranța. Ți se vor arăta multe lucruri în această primăvară și vei avea niște revelații prin intermediul unei persoane pe care o vei cunoaște și față de care vei simți că a fost o întâlnire predestinată, scrisă în cartea vieții tale.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

🌸 Dacă ai ales floarea 6, destinul îți va ușura sufletul de povara neiertării. Vei afla anumite lucruri legate de o persoană din trecutul tău (nu neapărat iubit/ă, poate chiar un prieten sau o rudă cu care nu ai mai păstrat legătura sau cu care nu ai mai vorbit de mult timp, poate chiar ani) care vor clarifica anumite aspecte pe care nu le-ai înțeles niciodată pe deplin și ale căror necunoscute îți cauzau durere când și când, chiar dacă credeai că te-ai vindecat, mai ales că relația dintre voi s-a terminat brusc sau fără să se termine de fapt. Aflarea adevărului te va ajută să ierți cu adevărat, să închizi ușa trecutului o dată pentru totdeauna și să pășeșți cu mai multă hotărâre și încredere înspre viitor.

🌸 Dacă ai ales cartea 7, universul te va elibera de povara lipsurilor și va găsi o cale pentru a înlesni drumul banilor înspre tine. Astfel, în această perioadă, te vei elibera de această povară a faptului că banii nu îți sunt niciodată suficienți, niciodată de ajuns, și vei găsi diverse modalități de a atrage prosperitatea și abundența în viața ta, rotunjindu-ți veniturile sau făcându-ți niște surprize neașteptate sub forma unor cadouri. Este foarte posibil să ți se propună noi colaborări, să ți se facă o ofertă nouă de job sau să primești o mărire de salariu binemeritată. Chiar dacă vei avea mai multe responsabilități sau ți se oferă o poziție de conducere, te simți pregătită și entuziasmată de noile schimbări.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

🌸 Dacă ai ales cartea 8, destinul îți va lua de pe suflet povara neîncrederii în sine. Te vei simți împuternicită în perioada următoare, mai încrezătoare în tine, în potențialul și abilitățile tale de a face, a realiza, a implementa, a crea și a lua cele mai bune decizii pentru tine. Acest fapt se datorează faptului că ai lucrat cu tine pentru a-ți schimba gândirea negativă într-una pozitivă. Multe lucruri minunate ți se întâmplă în perioada următoare, majoritatea fiindcă te vezi cum ești cu adevărat, un om valoros, plin de calități, și că ți-ai cultivat o gândire pozitivă.

🌸 Dacă ai ales cartea 9, află că destinul tău va lua o turnură frumoasă în perioada următoare și te va elibera de povara blocajelor. Dacă te simțeai prins în pânza de paienjen a propriei vieți, într-un status-quo pe care nu îl puteai schimba indiferent de eforturile tale, lucrurile vor lua o turnură total opusă pentru tine. Reușești să îți deblochezi viața și, chiar dacă începi treptat, cu un anumit aspect în care ai sorți de izbândă, vei mișca o rotiță care la rândul sau va pune întreg mecanismul schimbării în mișcare. De acum încolo, energia va curge mai liber în viața ta și existența ta se va aranja conform dorințelor sufletului tău.

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Foto fr și main: Ramziya Khusnullina /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri