În litoterapie, pietrele și cristalele pot aduce protecție și armonie în casă celor care le folosesc. Amplasate în interiorul locuinței și chiar al biroului, aceste cristale îmbunătățesc comunicarea, calmează tensiunile, întăresc legăturile de familie și promovează fericirea și bunăstarea.

Există foarte multe pietre și cristale pe care le puteți folosi în diverse scopuri și care, de asemenea, oferă protecție locului în care stați. Să vedem care sunt aceste pietre și ce va oferă:

Malachit, piatră de protecție

Malachitul este o piatră de culoare verde, foarte populară în decorațiunea interioară. Liniștitoare, această piatră emană unde pozitive care absorb vibrațiile negative care vă poluează atmosfera. Amplasat în interiorul locuinței, malachitul are puterea de a calma și armoniza relațiile familiale și romantice. Promovează comunicarea, dialogul și toleranța.

Piatră de protecție prin excelență, malachitul protejează împotriva problemelor financiare și aduce prosperitate unei case. Amplasat în partea de sud-est a casei, această piatră promovează fluxul de numerar, succesul în afaceri și aduce echilibru relațiilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Ametist, purificator și liniștitor

Cunoscut pentru capacitatea sa de a purifica mediul în care se află, ametistul aduce armonie casei tale.

Amplasat într-un dormitor, ametistul aduce liniște și ajută la găsirea somnului mai repede. De asemenea, este recomandat pentru ședințele de meditație sau pentru a însoți munca spirituală. Ametistul a fost întotdeauna piatra purtată de druizi și cei apropiați de spiritualitate.

Celestit (celestin), putere care vibrează

Celestitul este o frumoasă piatră albastră care își ia numele din culoarea cerului. Este o piatră folosită pentru a aduce armonie unei case, deoarece crește vibrațiile locului în care se află. Atmosfera este relaxată în prezența celestitei, care, pentru efectele sale calmante, este des utilizată în dormitoare.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Cuarț, promovează circulația energiilor

Cuarțul este o piatră care este atât emițător, cât și receptor, transformator și amplificator al energiilor pozitive. Proprietățile sale îi conferă capacitatea de a purifica mediul în care este așezat, amplificând strălucirea, liniștea și armonia care există deja. Vezi cuarț și alte pietre semiprețioase și cristale pe https://www.e-crystals.com/.

O adevărată sursă de energie pozitivă, cuarțul stimulează circulația energiei corpului și promovează o mai bună conectare spirituală.

Cuarț roz, piatra gingășiei

Prezența cuarțului roz în locuința promovează pacea, îmbunătățește încrederea în sine, răspândește dragostea și blândețea. Dragostea și relațiile familiale devin mai simple datorită cuarțului roz. Această frumoasă piatră de culoare roz este, de asemenea, foarte recomandată în dormitoare, în special în cazul copiilor care au probleme cu somnul.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Considerată o piatră a tandreții, cuarțul roz aduce liniște în casă. Amplasat în partea de sud-vest a casei, armonizează atmosfera și promovează o relație bună între membrii familiei.

Amplasat în colțul de sud-vest al dormitorului, cuarțul roz promovează menținerea, dezvoltarea și îmbunătățirea relației de cuplu. De asemenea, promovează întâlnirile romantice.

Piatră iubirii universale, cuarțul roz se conectează la chakra inimii și ajută la dezvoltarea diferitelor legături: prietenie, dragoste romantică, iubire de sine, dragoste platonică și dragoste de familie.

Jad, piatră longevității

Amplasarea unui jad verde în partea de est a casei ajută la promovarea bunăstării și sănătății tuturor locuitorilor. Simbol al sănătății, longevității, reînnoirii și seninătății, această piatră aduce noroc în casă, aducând energie pozitivă „Yang”. Jadul face parte dintr-o familie mare de minerale și din acest motiv se găsește în mai multe variante cum ar fi jad chinezesc, jad nefrit, jad serpentin și așa mai departe.

Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Agat, noroc și armonie

Virtuțile agatului așezat în locuința sunt în principal legate de noroc. Această piatră, apreciată și în decorațiuni, aduce și armonie și liniște în casa celui care o folosește.

Turmalină neagră, protecție împotriva undelor

Turmalina neagră oferă o protecție ridicată în ceea ce privește sănătatea fizică și mentală. Această piatră prețioasă însă, vă protejează și împotriva undelor electromagnetice provenite de la computer, telefon mobil, wifi etc.

Caracteristicile sale specifice îi conferă capacitatea de a devia undele dăunătoare propagate de noile tehnologii, precum și cele care provin din situația geologică a habitatului. Pentru a profită de beneficiile turmalinei negre, așezați-o lângă obiecte care generează radiații sau unde dăunătoare.

Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Calcit portocaliu

Calcitul portocaliu răspândește o strălucire pozitivă și caldă care înfrumusețează atmosfera din interiorul locuinței. Aduce convivialitate și promovează comunicarea sinceră între toți membrii familiei. Calcitul portocaliu produce un frumos echilibru între energiile Yin și Yang.

Amplasat în partea de sud a casei, calcitul portocaliu îmbunătățește și dezvoltă undele pozitive în jurul vostru. Este eficient în eliminarea gândurilor negative și în calmarea temerilor.

Ochiul de tigru, protecție împotriva energiilor negative

Ochiul de tigru este o piatră foarte populară de protecție pentru a respinge energiile negative dintr-o casă. Așezată în locuința, această piatră aduce căldură și un sentiment de siguranță tuturor locuitorilor. Îmbunătățește încrederea în sine și aduce calm în fiecare cameră din casă. Puteți chiar să îl plasați la intrarea casei pentru a preveni intrarea energiilor negative în casă, precum și a persoanelor rău intenționate.

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Cele mai încurajatoare citate despre succes NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Citrin, bani și bogăție

Considerată „piatră negustorilor”, citrinul aduce o bună vibrație în casă. Atrage și reține bogăția în toate formele sale. Această piatră luminează, relaxează, liniștește și revigorează atmosfera. Proprietățile sale îi conferă capacitatea de a promova vindecarea unui corp bolnav, de aceea este recomandat să fie așezat în camerele persoanelor care suferă.

Fluoritul ajută la concentrare.

Recomandat în special în birouri și dormitoarele copiilor, fluoritul aduce liniște, calm și ordine. Vă permite să găsiți rapid concentrarea și să vă recuperați facultățile intelectuale.

Lapis lazuli luptă împotriva anxietății

Piatra armoniei prin excelență, lapis lazuli aduce liniște în interiorul oricărei persoane. Amplasat aproape de o persoană sau purtat în bijuterii, ameliorează anxietatea și elimină nervozitatea. Amplasat în sufragerie, acesta va fi un accesoriu decorativ în sine și va promova simpatia și veselia.

Considerată cheia care oferă acces la cunoașterea regatului ceresc, lapis lazuli dezvoltă intuiția și trezește clarviziunea, așa cum credeau faraonii din Egiptul antic.

Sursa foto: e-crystals.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri