Oare domnul politician Radu Mazare stie ca ceea ce propune el se numeste turism sexual?

<<Este pacat sa avem asemenea frumuseti in Romania si sa nu le promovam.>> O propozitie simpla, plina de fior patriotic, la care ar trebui sa strangem putin din dinti pentru a nu scapa macar o lacrima, pentru ca te cuprinde, in sfarsit, speranta ca Pelesul sau Retezatul vor intra in circuitul turistic international.

Ei bine, va puteti relaxa, integritatea danturii dumneavoastra nu are de ce sa fie pusa in pericol, lacrimile pot fi pastrate pentru alte ocazii! Aceasta este, de fapt, o propozitie rostita azi, 26 august 2011, de catre Radu Mazare, intr-o emisiune de stiri de la Realitatea TV. Politicianul PSD, tolanit in jiltul sau asezat la malul marii si avand in spate vreo 10 sau 12 fete drept decor semianimat, a raspuns cu aceste cuvinte intrebarii jurnalistei din studio: <<Si fetele cum sa ne ajute?>>, dupa ce, in prealabil, explicase, cu siguranta si aplomb, viziunea sa despre programul <<Turism fara constrangeri”>>. Ilona Voicu de la Feminism-Romania a avut o reactie foarte prompta cu privire la declaratiile lui Radu Mazare, prin intermediul editorialului "Hai sa promovam turismul romanesc prin programul <<Sexism fara constrangeri!>>", din care am citat mai sus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Primarul Constantei are de mult aceasta obsesie a promovarii turismului romanesc prin intermediul “frumusetii romancelor”, dar nu am crezut niciodata ca isi va duce ideea chiar pana in “panzele albe”. Opinia publica e drept, este mereu imuna la astfel de afirmatii - “FETELE SUMAR IMBRACATE ale primarului din Constanta au incins atmosfera la sedinta de partid”, noteaza sub forma de relatare, publicatia Gandul.ro.

Nu, domnilor politicieni! Femeile nu sunt surse de venit pentru bugetele locale sau pentru bugetul statului. Mai bine ocupati-va de autostrazi si de crearea unei legislatii propice pentru sustinerea unui sistem de servicii turistice performant. Opriti-va din defaimarea noastra ca femei si ca cetatene! Femeile pot mai mult decat sa “incinga atmosfera”!, ar trebui sa le transmitem.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri