"Unul dintre marile privilegii ale meseriei mele este acela de a avea acces la inima unor oameni SENZATIONALI, persoane care sunt singura ca au invatat de la mine macar un singur lucru: ca performanta se face repetand aceeasi miscare pana la durere."

Reporter: Ce planuri aveti pentru urmatoarea perioada?

Stefania Petre: Ne-am propus sa punem in valoare cunostintele profesionale ale fiecarui angajat si colaborator din cadrul azilului privat pentru batrani pentru ca expertiza resurselor umane este un alt avantaj important al centrului nostru.

Reporter: Ce persoane se pot adresa serviciilor oferite de Dvs?

Stefania Petre: Orice persoana care are in familie un senior ce are nevoie de atentie si ingrijire din partea echipei noastre de profesionisti, intr-o locatie de lux, amenajata si dotata respectand cele mai inalte standarde occidentale, menita sa asigure confortul si linistea de care varstnicii au nevoie.

Reporter: Un mesaj de incheiere

Stefania Petre: Unul dintre marile privilegii ale meseriei mele este acela de a avea acces la inima unor oameni SENZATIONALI, persoane care sunt singura ca au invatat de la mine macar un singur lucru: ca performanta se face repetand aceeasi miscare pana la durere; cand ai reusit sa treci de punctul mort incepi sa zbori, adica sa practici perfectiunea. Sunt fericita ca ma pot raporta la astfel de oameni, sunt mandra ca ii admir si cred ca atunci cand privirea ti-e indreptata spre oameni valorosi, minunati, ai toate sansele sa devii un om mai bun, in toate privintele. Cum as putea sa nu multumesc unor oameni care m-au ingaduit intre preocuparile lor, care au tinut ca acest proiect sa devina www.azilprivat.ro.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri