"Unul dintre marile privilegii ale meseriei mele este acela de a avea acces la inima unor oameni SENZATIONALI, persoane care sunt singura ca au invatat de la mine macar un singur lucru: ca performanta se face repetand aceeasi miscare pana la durere."

S-a deschis un azil pentru batrani situat in zona centrala a orasului Bucuresti, vizavi de Spitalul Colentina. Azilul a fost conceput si dotat pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra. Sunt oferite conditii la cele mai inalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu ambiant placut si familial menit sa va confere caldura si sentimentul de acasa.

Stefania Petre, unul dintre managerii www.azilprivat.ro este o mana de fier intr-o manusa de catifea: "La inceputul carierei am avut sansa de a intalni o persoana ce mi-a marcat traseul profesional, un medic ce mi-a devenit mentor; acesta a stiut sa creada in mine, mi-a dat mana libera si m-a ajutat sa prind aripi". Are o expresie favorita: "Daca vezi ca un om poate bate recordul la inot intr-un bazin de mici dimensiuni, arunca-l intr-un bazin mai mare". Este un slogan pe care l-am adoptat si imi place sa cred ca, la randul meu, il pun in aplicare cu oamenii cu care lucrez.

Reporter: De ce un centru pentru batrani?

Stefania Petre: Din dorinta de a conferi persoanelor de varsta a treia un stil de viata care sa ii fereasca de grijile si preocuparile aferente varstei, am creat un concept unic, unde devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman al specialistilor asigura linistea si confortul rezidentilor nostri.

Reporter: Ce v-a determinat sa alegeti ca regiune zona centrala a Bucurestiului?

Stefania Petre: Azilul privat este amplasat in zona de centru a capitalei, Bulevardul Stefan cel mare, vizavi de Spitalul Colentina, zona linistita, ferita de zgomotul si poluarea citadina, dispunand de 2.000 mp construiti, o curte interioara, terase, lift etc.

Reporter: Care sunt avantajele pe care le ofera centrul coordonat de Dvs?

Stefania Petre: In cadrul centrului nostru, seniorii beneficiaza de conditii deosebite de cazare ( 2 paturi in camere cu baie proprie), agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta (atat prin personalul calificat, cat si prin sistemul de alarma medicala), precum si de un meniu variat si atent selectat. Azilul privat este locul ideal unde seniorii sunt foarte bine ingrijiti, specialistii ocupandu-se indeaproape de pastrarea, intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri