12:08, 1 August 2011 publicat în Social

Platforma fundraiserului Habitat le va oferi tuturor celor interesati posibilitatea de a-si construi propriul microsite Big Build, pe care apoi sa il personalizeze si promoveze pentru actiuni de strangere de fonduri.

Habitat for Humanity Romania inaugureaza joi, 28 iulie, website-ul www.bigbuild.ro. Noutatea absoluta din acest an este ca website-ul va gazdui platforma fundraiserului Habitat, care va acorda posibilitatea oricarei persoane sa demareze actiuni de strangere de fonduri pentru familiile nevoiase ce vor fi asistate de Habitat for Humanity prin proiectul Big Build 2011.

Platforma fundraiserului Habitat le va oferi tuturor celor interesati posibilitatea de a-si construi propriul microsite Big Build, pe care apoi sa il personalizeze si promoveze pentru actiuni de strangere de fonduri. Cele mai implicate persoane vor fi premiate si vor avea sansa sa participe alaturi de cei 250 de voluntari pe santierul Big Build.

Citeste si:
Drama unei fetiţe de 4 ani care trăieşte în întuneric: Un SMS îi...
Drama unei fetiţe de 4 ani...

”Vrem sa incurajam lumea sa-si asume cu responsabilitate si dedicare cauzele sociale, iar website-ul Big Build ofera instrumentele necesare ca acest lucru sa se intample. In alte tari unde exista o cultura a voluntariatului, oamenii isi asuma nu doar la nivel declarativ sustinerea pentru o cauza, ci prin implicare activa. Voluntarii nostri straini povestesc adesea cum au strans fonduri pentru diferite cauze sociale, de la prieteni si colegi, licitand desenele copiilor sau prin vanzarea unor prajituri facute in casa. Sunt lucruri simple si mici, dar care conteaza”, declara Carmen Ghia, Communication Coordinator la Habitat for Humanity Romania

“Big Build” este un proiect desfasurat anual in prima saptamana din octombrie cu ajutorul celor de la Habitat for Humanity Irlanda si are drept scop construirea a 10 case in 5 zile. Anul acesta 10 familii din localitatea Izesti, comuna Baltesti vor beneficia in mai putin de o saptamana de o locuinta noua, decenta si de sansa la o viata mai buna.

Citeste si:
Campanie pentru ajutorarea copiilor si adolescentilor bolnavi de...
Campanie pentru ajutorarea...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri