James Bond, un misogin!

12:07, 20 Iulie 2011 publicat în Social

Cum vi-l inchipuiti pe James Bond? El este modelul masculinitatii ideale, nu-i asa?

Un intrenaut indraznet, Veovisjohn, vrea sa ne demonstreze ca poate, noi femeile ne-am facut o imagine gresita despre atragatorul erou al seriei James Bond. El a pus laolalta secvente din film care portretizeaza un erou nu chiar asa de atragator.

Scenele selectate tradeaza caracterul unui misogin: Bond este agresiv cu femeile si le desconsidera. Acest remix deseneaza un portret real insa neconstientizat, al unei masculinitati misogine, intruchipate chiar de catre Bond. James Bond!

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...

Filmuletul a fost promovat de catre Politicalremixvideo.com, un site a carui misiune este aceea de a evidentia aspecte ale mesajelor culturale prezente in filme, muzica sau reclame si care nu sunt tocmai benefice societatii dar care sunt usor asimilate de catre oameni, tocmai fiindca sunt transmise in acest mod.

De exemplu, sub armura unui erou admirat cum este James Bond, se ascunde aceasta atitudine dispretuitoare fata de femei. Daca pana si James Bond loveste peste fund o femeie, ce sa mai spunem atunci cand hartuirea se petrece pe strada?

Citeste si:
Întâmpină primăvara cu atitudine! Vino în ParkLake și cucerește un...
Întâmpină primăvara cu...

Foto front si main: captura YouTube


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri