In semn de solidaritate cu comunitatea internationala, creatoarea de moda Cristina Nichita se alatura campaniei 'LIGHT IT UP BLUE' pentru autisti, ce marcheaza Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, stabilita pe 2 aprilie.

La initiativa creatoarei de moda, cladiri importante din Iasi se vor ilumina in albastru, vineri, 1 aprilie, ora 20.00, alaturi de magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iulius Mall si Str. 14 Decembrie.

Premiata de revista Avantaje cu titlul Femeia Anului 2010 pentru Implicare si Responsabilizare Sociala, ea insasi mama a unui copil cu autism, Cristina Nichita continua cu daruire sa se implice in problematica copiilor cu autism din comunitatea ieseana, in incercarea de a schimba statutul acestor copii si de a invinge ignoranta semenilor.

Pe 1 si 2 aprilie 2010 vitrinele magazinelor NICHI CRISTINA NICHITA vor transmite la unison mesajul de constientizare, alaturi de cladirile Primariei Municipiului Iasi, Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Universitatii De Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”si Universitatii Petre Andrei.

Special pentru evenimentul „Arata ca-ti pasa” organizat in seara de 1 aprilie de catre ANCAAR la Iasi, creatoarea de moda a pregatit si o colectie denumita simbolic „LIGHT IT UP BLUE”, banii obtinuti din vanzarea acesteia urmand a fi donati filialei iesene a asociatiei ANCAAR pentru amenajarea Centrului de Zi pentru Autisti din Iasi.

Initiativa face parte dintr-o actiune internationala de folosire a culorii albastru in incercarea de a atrage atentia asupra autismului.

Cladiri importante din America de Nord si din lume -inclusiv Empire State Building din New York City si Turnul CN din Toronto, Canada, isi vor aprinde luminile albastre pentru constientizarea autismului si pentru a atrage atentia asupra zilei de 2 aprilie si a importantei ei.

Pe 1 si 2 aprilie va invitam sa purtati albastru, sa decorati in albastru si sa va ganditi la albastru!

Haideti sa aprindem impreuna lumina albastra pentru autism!

In imgine, creatoarea de moda Cristina Nichita, p


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri