Marinela Badea, o tanara de 20 de ani din Romania, a fost fortata sa se prostitueze in Marea Britanie, dupa ce a fost rapita de traficanti si tinuta prizoniera timp de trei ani. Sa fii fortata sa te prostituezi Probabil ca este unul dintre cele mai oribile lucruri care i se pot intampla unei femei. In Europa secolului XXI, mii de femei cad in plasa traficantilor, iar Romania este paradisul traficului de fiinte umane, arata ultimele statistici.

Politistii au depistat 342 de bordeluri in West Midlands. Judecand dupa statisticile lor, Marinela a fost printre 1.535 femei est-europene care lucrau in bordeluri, cu o medie de 6,6 paturi. In nord-vestul Angliei, au fost identificate 760 de astfel de locuri, fiind angajate 1.242 de lucratori de sex din Europa de Est. In Marea Britanie, politia a gasit dovezi ca cel putin 400 de femei din Europa de Est au fost traficate, avand o situatie similara cu cea a Marinelei.

Grupuri de protectie a femeilor deplang lipsa de actiune a politiei impotriva locatiilor cunoscute a fi de vanzare ilegala de sex. In pofida identificarii unui numar imens de bordeluri si a victimelor traficate, exista putine dovezi de o represiune a politiei concertata pentru a inchide sediile. (Sursa 9am.ro)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri