Femeile care folosesc prezervativul sunt cele carora le place sa isi petreaca timpul in afara casei, cu prietenii; Cele care utilizeaza pilula contraceptiva sunt persoane active, axate mai mult pe propria persoana. Inelul vaginal este mai atractiv pentru femeile care au o viata sociala activa.

Cele care utilizeaza pilula contraceptiva sunt persoane active, care sunt axate mai mult pe propria persoana si le place sa se bucure de fiecare moment. Atat utilizatoarelor prezervativului, cat si ale pilulelor contraceptive, le place sa fie mereu in pas cu moda.

Inelul vaginal este mai atractiv pentru femeile care au o viata sociala activa si obisnuiesc sa adopte foarte rapid lucrurile noi.

Femeile care adopta metoda calendarului sunt persoane mai conservatoare, care au o viata sociala mai putin activa si care accepta mai greu perspective diferite sau noi.

Cel mai puternic influentator in ceea ce priveste alegerea metodelor contraceptive este medicul ginecolog, 42% dintre femei mentionandu-l ca cea mai importanta sursa de informare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri