Povestea lui Andrei Cioinigel, un tanar de 29 de ani, nu este nici pe departe una obisnuita. In urma cu un an jumatate avea o viata normala: o slujba placuta, prieteni si familia alaturi si o iubita frumoasa si intelegatoare. Dupa mai multe investigatii, diagnosticul final a fost limfom Non Hodgkin.

In cateva zile, Andrei va reveni in Romania si va afla mai multe despre optiunile de tratament pe care le are si despre suma din cont despre care nu vorbeste prea mult, dar care da, conteaza enorm.

Este cel mai vesel si optimist om pe care mi-a fost dat sa il intalnesc pe net, si nu numai. Sa ii citesc blogul zilnic este de-acum o obisnuita. M-am intristat odata cu el atunci cand am aflat despre infectia generala ce l-a impiedicat sa mearga la un alt consult in Milano, m-am bucurat atunci cand CRP-ul ( indicele de infectie) a scazut, ma rog in fiecare zi ca acel concentrat de trombocite sa isi faca naibii efectul odata si rad cu pofta la glumele pe care nu uita sa le strecoare in fiecare post. Si cu siguranta nu sunt singura care ii este alaturi macar asa, cu sufletul si gandul.

Da, exista si o parte urata a acestei povesti. Cea in care trebuie sa amintim de bani si donatii. Este, insa alegerea fiecaruia si, indiferent de optiunea fiecaruia – de a se implica sau nu - Andrei Cioinigel este un invingator! Este un invingator pentru simplul fapt ca in fiecare zi el ne inveseleste pe noi, este un invingator pentru simplul fapt ca a invatat atat de multe dintr-o incercare din care altii ies asa cum au intrat. Este un invingator pentru ca el, cu ajutorul nostru si al tau, va reusi sa treaca si peste asta!

Daca vrei sa ajuti si tu , o poti face prin:

PayPal – e-mail: cioini@yahoo.com

In conturile deschise pe numele Andrei Cioinigel la BRD Drumul Gazarului:

RO 48 BRDE 441 SV 3807 118 4410 (RON)
RO 32 BRDE 441 SV 3807 150 4410 (EUR)

Prin Telefon: 0900.900.088 – 5 euro/apel (Serviciu oferit gratuit/Nu se percepe TVA) – numarul este valabil in perioada 10.12.2010 – 09.03.2011, in reteaua Romtelecom.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri