Nu credeam nici eu si nici inaintasele mele despre care va scriam mai sus ca au luptat pentru drepturile noastre ca e nevoie de un regulament care sa-ti spuna cum trebuie sa-ti saruti iubitul ca sa nu te insele.

Si pentru ca am nevoie de voi ca sa dovedim ca suntem capabile, ca meritam sa ne tratam intre noi cu respect, haideti sa incepem revolutia.

Revolutia femeilor care vor sa puna punct subestimarii si care, atunci cand au nevoie de un sfat, apeleaza la o carte scrisa de un specialist care a invatat de undeva ceea ce scrie, ceva mai in varsta de 25-30 de ani (varsta pe care o au majoritatea acestor mici atotstiutoare ale comportamentului feminin), la un parinte sau la cineva care e chiar in masura sa raspunde unei astfel de provocari, cerinte.

Stiu ca noi suntem obisnuite sa vorbim mult, dar voua chiar va place sa vi se vorbeasca orice? Chiar va place sa va ocupati timpul pretios citind regulile si sfaturile unei copile iesite de pe bancile facultatii? Haideti sa vorbim despre lucruri reale, probleme adevarate, sa aratam ca si noi putem mai mult, nu ne limitam la sfaturi si regulamente”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

de Alexandra Muresan

nota: cuvintele ii apartin cu exactitate Alexandrei Muresan; din perspectiva mea insa, daca este nevoie de o schimbare in ceea ce priveste discursul adresat femeilor, este la fel de imperioasa o schimbare si la nivelul discursului adresat barbatilor; chiar daca sunt "de bun-gust", pictorialele sexy din revistele pentru barbati, inseamna tot o forma de reducere a femeilor la statutul de obiecte! (Iulia Sima)

Foto front si main: TheAlieness GiselaGiardino²³


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri