Companii si oameni de afaceri din Romania au donat 274.490 euro copiilor din centrele Salvati Copiii, licitand brazii creati in exclusivitate pentru cea de-a zecea editie a Festivalului Brazilor de Craciun, unul dintre cele mai ample evenimente caritabile din Romania.

Ana Wagner, cu ajutorul Vintage Monique, s-a jucat cu fantezia, creand un brad bogat, in care globurile de portelan pictate manual se imbina cu zeci de flori albe. Fiecare glob pune in scena o poveste a copilariei: Baronul din Copaci, Poveste de Craciun sau Portretele doamnei Frida. “Este bradul povestilor si al viselor, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari!”, spune Ana Wagner.

Designerii implicati in proiectul Festivalul Brazilor de Craciun 2010 sunt: Wilhelmina Arz, Ioan Nemtoi, Irina Marinescu, Lena Criveanu, Venera Arapu, Stephan Pelger, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glavan, Conf. Dr. Univ. Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Rita Muresan, Ana Wagner, Cristian Samfira, Iris Serban, Claudia Castrase, Ingrid Vlasov, Lajos Ugron, Andreea Musat, Malvina Cervinski.

Cu eforturi sustinute si sprijin din partea sponsorilor, copiii din centrele Salvati Copiii Romania beneficiaza de suport educational, consiliere psihologica si sprijin material. Pentru cele 43 de centre educationale, Fondul Social European asigura 1.709.202 Euro, bani care acopera materialele didactice, dotarea salilor de clasa, personalul social si didactic. Pentru functionarea centrelor, mai sunt necesari 100.000 Euro, pentru a putea oferi copiilor o masa calda zilnic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Gala Festivalului Brazilor de Craciun a avut loc anul acesta pe 9 decembrie, la Palatul Parlamentului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri