Mai multe manechine au fost racolate intr-o retea de sclavie sexuala, si platite sa intretina relatii sexuale.

Mai departe, ea arata ca din interiorul PSD a fost posibila o pozitie critica cu privire la cele intamplate, numai ca aceasta pozitie vine din partea unei femei - Corina Cretu. Europarlamentara PSD a comentat evenimentele, pe blogul ei:

„Nu mi-a cazut prea bine sa aflu ca oameni de stanga, membri ai partidului nostru, au avut ceva in comun cu acest scandal, ca si despre cum au fost recrutate si tratate tinerele care au participat la unele actiuni ale partidului nostru. Astfel de atitudini pot compromite eforturile noastre de a promova politici in favoarea femeilor, de a combate discriminarea de gen, de a face din egalitatea de sanse intre barbati si femei o realitate. Datoram scuze celor contrariati si dezgustati de modul in care au fost prezentati unii membri ai PSD in acest scandal. Oamenii judeca in principal moralitatea actelor noastre, chiar si atunci cand nu este vorba de incalcari ale legii”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Foto fr si main: By Mayer George /Shutterstock

 

I.S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri