12:11, 16 Noiembrie 2010 publicat în Social

Mai multe manechine au fost racolate intr-o retea de sclavie sexuala, si platite sa intretina relatii sexuale.

Mai multe manechine au fost racolate intr-o retea de sclavie sexuala, si platite sa intretina relatii sexuale cu politicieni, oameni de afaceri, artisti si interlopi, aflam saptamana trecuta din presa nationala. Intreaga filiera era condusa de Ion Tamarjan si Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, intre 100 si 500 de euro, si chiar promisiuni ca ar putea deveni vedete si apoi luate de sotii de catre clientii VIP. Dintre clientii fideli ai fetelor faceau parte: deputatul Robert Negoita, fratele acestuia, milionarul Ionut Negoita, interlopul Nuredin Beinur, dar si alte nume sonore, precum Nicolae Banicioiu sau Adrian Enache. (Sursa 9am.ro)

Ne credeam departe de scenariile italienesti unde un prim-ministru fara scrupule isi permite sa tarasca tinere fete in scandaluri sexuale si sa manipuleze un intreg popor cu obsesiile sale. Dar nu! Iata ca avem parte de astfel de prcatici imorale si in plan local, demonstrand ca spatiul politic si politicienii romani sunt de cea mai joasa speta.

Citeste si:
Trauma cea de toate zilele - cauze, strategii, metode de vindecare
Trauma cea de toate zilele -...

Tudorina Mihai, membra a Centrului pentru studii politice si de gen  FILIA, comenteaza pe blogul ei, aceste ultime evenimente “politice”:

In loc sa condamne, "liderii PSD Victor Ponta si Adrian Nastase au sarit in apararea lui Robert Negoita si a lui Nicu Banicioiu in scandalul sexual in care acestia din urma sunt implicati.

Citeste si:
Visez la un protest amplu al femeilor din Romania – tara unde o...
Visez la un protest amplu al...

Victor Ponta a calificat totul ca fiind "o porcarie si o diversiune". A lasat de inteles ca dosarul e o replica la atacurile lor asupra Robertei Anastase. <

>, a afirmat liderul PSD. Nastase a insinuat la modul ironic ca, pentru a scapa de acuzatii, Negoita ar trebui s-o ia de nevasta pe una din minorele cu care a intretinut relatii sexuale".

PSD-istul primeste o replica pe masura din partea Tudorinei Mihai, autoarea Blogului Medusei:

"Pai, domnule Nastase, asa si pe vremuri un violator scapa de inchisoare daca se casatorea cu victima. Credeam ca am depasit acele vremuri cand prin casatorie se puteau anula abuzurile asupra unei femei. Si minore pe deasupra!”, comenteaza Tudorina. Si mai departe subliniaza: “Niciunul din barbatii din conducerea PSD, nici Ponta, nici Nastase, nici altcineva, n-a luat distanta fata de cei implicati in scandal si niciunul nu s-a situat de partea victimelor, victime care in unele cazuri sunt membre sau simpatizante ale partidului, una  dintre ele fiind <> cu titlul de Miss TSD".


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri