Mai multe manechine au fost racolate intr-o retea de sclavie sexuala, si platite sa intretina relatii sexuale.

"De ce ar face-o? Unii comentatori insista ca ce au facut Negoita si Banicioiu nu e ilegal. A cumpara servicii sexuale in Romania nu este o infractiune. Infractiune este sa vinzi astfel de servicii. Parlamentul Romaniei, populat in cea mai mare parte de barbati, a facut niste legi in aceasta tara din care reiese ca desi prostitutia este o infractiune, infractor e considerata numai prostituata, clientul nu. Oare putem nutri speranta ca se va modifica vreodata legea astfel incat clientul sa fie si el sanctionat macar cu amenda, tinand cont ca banii lui fac posibila existenta prostitutiei? Avand un for legislativ in care barbatii sunt peste 90% din totalul parlamentarilor, avem slabe sanse", explica specialista in studii politice si de gen.

Intrebarea ei retorica ar trebui sa ne puna pe ganduri pe toti: “N-o fi ilegal sa cumperi sex in Romania, asa o fi domnilor, ca doar voi ati conceput si votat legea asta candva, dar o fi moral?"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

"Pe deasupra, PSD e un partid de stanga care in teorie ar trebui sa se situeze de partea celor vulnerabili, saraci, cu putine oportunitati in viata, adica asa cum sunt acele fete de ale caror situatii au profitat proxenetii si amicii lor pesedisti", explica Tudorina. "Ce credibilitate vor liderii PSD sa mai aiba cand ne vor tine discursuri despre demnitatea umana sau egalitatea de sanse, daca acum vor alege sa fie de partea unora care au cumparat cu banii lor corpurile unor fete nevoiase pentru a-si satisface poftele sexuale?

Ce mesaj le transmite PSD fetelor si femeilor din Romania acum cand iese la iveala felul cum au fost tratate unele membre si simpatizante mai tinere ale partidului, ademenite cu premii si bogatii ca sa-si vanda trupurile prin bordeluri de lux din Viena? Sa te tot inscrii in PSD in aceste zile daca esti femeie tanara! Prietenii si familia ar avea motive solide sa-si puna niste intrebari despre tine”, subliniaza bloggerita.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri