Au tot fost discutii controversate despre jocurile japoneze pe calculator. Dar acestea au devenit cu atat mai acerbe, dupa ce industria de divertisment japoneza a dus totul prea departe, odata cu aparitia jocului RapeLay. Actiunea din acest joc se refera la a viola o femeie avatar si pe membrii familiei sale, in spatii ascunse sau in spatii publice.

O alta problema legata de acest joc este provocarea de a experimenta violul. Dar de cand trauma personala se afla in domeniul public? De ce sunt femeile cele care sunt puse in pozitia de victime? Ca femeie, ma simt violata prin existent acestui joc. Dar de cand violul a devenit mijloc de distractie sau forma de arta? Eu sustin lunga istorie japoneza in materie de expresie pornografica. Dar nu pot sa sustin o industrie care exploateaza trauma care este in mod direct idreptata impotriva femeilor”.

Voi ce parere aveti despre acest subiect? Astfel de jocuri sunt numite "hentai" si aproape toate au in prim-plan adolescente. Unele jocuri sunt extrem de violente, descriind in detaliu violuri si acte de tortura.

Un membru al Institutului de continut din Japonia a spus ca restrictionarea temelor jocurilor limiteaza libertatea de expresie: "Dupa parerea mea, povestea din RapeLay a mers prea departe, dar, daca cel care a conceput un joc vrea sa exprime ceva, un guvern sau o entitate publica nu ar trebui sa impuna limite".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri