Veste bună pentru milioane de angajați. Crește valoarea tichetelor de masă la 35 de lei de la 1 august 2023. Din ianuarie anul viitor, bonurile de masă urmează să ajungă la 40 de lei. Actele normative pentru aplicarea acestei decizii vor fi aprobate în curând, la nivelul Guvernului. 

Tichete de masă 2023. Valoarea lor va fi majorată la 35 de lei de la 1 august

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, luni, la Palatul Victoria, prima reuniune a Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social. Reprezentanții Executivului, ai sindicatelor și patronatelor au agreat astfel majorarea valorii bonurilor de masă începând cu data de 1 august 2023 la 25 de lei, iar de la 1 ianuarie 2024 la 40 de lei.

Valorea maximă a tichetului de masă a fost majorată ultima dată în iulie 2022, atunci când s-a ajuns de la 20,17 lei la 30 de lei.

În perioada următoare vor fi aprobate, la nivelul Guvernului, actele normative pentru aplicarea acestei decizii. În completare, Ciolacu a menționat că vor fi luate în continuare măsuri pentru reducerea inflației așa încât să fie închis anul cu o rată a inflației cu o singură cifră.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Citiți continuarea pe 9news.ro

Foto: Debbie Ann Powell /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri