8 Iulie 2021 publicat în Social 1 share-uri

Dintr-un copil marginalizat, victimă a bullying-ului, Robert a devenit o inspirație pentru colegii săi

4 din 10 copii din mediile defavorizate s-au aflat în situația lui Robert în perioada cât școlile au funcționat online. Aceștia riscă să rămână în urmă cu 1,5 până la 2 ani – conform statisticilor la nivel internațional – dacă nu recuperează materia pierdută. Creșterea ratei analfabetismului funcțional cu încă 10 procente și îngroșarea rândurilor celor care abandonează școala sunt alte potențiale pericole pentru acești copii. Dar scenariul poate fi și unul pozitiv, iar povestea lui Robert demonstrează lucrul acesta. O donație de 2 euro lunar prin SMS la 8845 cu textul „ELEV” sau prin plata cu cardul pe pagina campaniei - www.doneaza.naradix.ro – conectează la educație copiii din mediile defavorizate. Cu doar 2 euro lunar, doi copii au acces la platforma de educație remedială care va fi lansată de Narada pe 12 iulie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Susține un MIC EROU cu o donație de 2 euro prin SMS la 8845 cu textul “ELEV”, confirmă “ELEV DA”, iar noi îl conectăm la o șansă nouă pentru un viitor mai bun.

Sute de povești asemănătoare cu cea a lui Robert pot fi rescrise astfel încât să aibă un final fericit, pentru că accesul la tehnologia necesară recuperării materiei pierdute înseamnă concret o șansă la un viitor mai bun. „Educația este drumul cel mai scurt către lumea mare din care copiii pot alege ce își doresc să facă pentru viitor”, spune Smiley, partener împreună cu HaHaHa Production alături de Narada, în această campanie națională.

*Donatia poate fi oprită trimițând SMS cu textul “ELEV STOP” la 8845.

Foto ilustrativa: De la IAMSUTHICHA /Shutterstock

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri