8 Iulie 2021 publicat în Social 1 share-uri

Dintr-un copil marginalizat, victimă a bullying-ului, Robert a devenit o inspirație pentru colegii săi

4 din 10 copii din mediile defavorizate s-au aflat în situația lui Robert în perioada cât școlile au funcționat online. Aceștia riscă să rămână în urmă cu 1,5 până la 2 ani – conform statisticilor la nivel internațional – dacă nu recuperează materia pierdută. Creșterea ratei analfabetismului funcțional cu încă 10 procente și îngroșarea rândurilor celor care abandonează școala sunt alte potențiale pericole pentru acești copii. Dar scenariul poate fi și unul pozitiv, iar povestea lui Robert demonstrează lucrul acesta. O donație de 2 euro lunar prin SMS la 8845 cu textul „ELEV” sau prin plata cu cardul pe pagina campaniei - www.doneaza.naradix.ro – conectează la educație copiii din mediile defavorizate. Cu doar 2 euro lunar, doi copii au acces la platforma de educație remedială care va fi lansată de Narada pe 12 iulie.

Susține un MIC EROU cu o donație de 2 euro prin SMS la 8845 cu textul “ELEV”, confirmă “ELEV DA”, iar noi îl conectăm la o șansă nouă pentru un viitor mai bun.

Sute de povești asemănătoare cu cea a lui Robert pot fi rescrise astfel încât să aibă un final fericit, pentru că accesul la tehnologia necesară recuperării materiei pierdute înseamnă concret o șansă la un viitor mai bun. „Educația este drumul cel mai scurt către lumea mare din care copiii pot alege ce își doresc să facă pentru viitor”, spune Smiley, partener împreună cu HaHaHa Production alături de Narada, în această campanie națională.

*Donatia poate fi oprită trimițând SMS cu textul “ELEV STOP” la 8845.

Foto ilustrativa: De la IAMSUTHICHA /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri