4 Octombrie 2018 publicat în Social 45 share-uri

Avon ne invită să descoperim frumusețea oriunde s-ar afla ea!

Advertorial

Știați că peste 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural conform Institutului Național de Statistică? Sunt niște date care ne spun că, poate, ar trebui să celebrăm mai des și mai mult frumusețea de pretutindeni în toată diversitatea ei. Frumusețea nu ține cont de spațiu geografic, loc, ani sau vârstă. Ea este peste tot și merită toate șansele de a fi descoperită și pusă în evidență.

Aceasta a fost și misiunea Avon sâmbătă, într-o zi de toamnă cu soare, într-un sat cu nume de poveste - Valea Părului (comuna Beceni, județul Buzău), unde frumusețea și părul a peste 400 de femei au fost pe mâinile iscusite a unei echipe de 25 de stiliști. De dimineață până seara, specialiștii Avon și-au propus să facă femeile din sat să se simtă bine în pielea lor (sau și mai bine) și să uite pentru un moment de grijile și problemele cotidiene.

Astfel, timp de 12 ore, curtea Căminului Cultural s-a transformat într-un adevărat salon pop-up de frumusețe modern și dedicat exclusiv femeilor prezente. Experții Avon au creat momente de răsfăț pentru femei de toate vârstele, au realizat gratuit coafuri speciale și împletituri de cosânzene, oferind în același timp și cele mai bune sfaturi de îngrijire a părului.

Odată coafate, doamnele și domnițele au fost fotografiate într-un studio foto profesionist amenajat special astfel încât să își poată celebra frumusețea oricând. Și fiindcă povestea părului frumos trebuie dusă mai departe chiar și acasă, Avon a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse din gama Advance Techniques.

Recomandările în privința modului în care trebuie îngrijit părul pentru a-și păstra aspectul sănătos și strălucitor au continuat în cursul zilei în cadrul atelierelor educative organizate de Avon, iar reprezentanții Avon au susținut și cursuri de business și de dezvoltare a carierei.

Pe parcursul evenimentului a fost prezentă și Antonia, ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by Avon. Frumoasa cântăreață a împărțit zâmbete și voie bună și a dezvăluit câteva dintre secretele părului său frumos.

Mai mult, 11 femei din sat au fost desemnate de Avon ambasadoare ale frumuseții și au avut parte de un răsfăț total și un make-over complet, beneficiind de sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și, evident, ședințe foto profesioniste.

Vă invitam să vedeți transformările prin intermediul fotografiilor de mai jos și să faceți cunoștință cu cele 11 ambasadoare în expoziția foto care le-a fost dedicată ►►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri