Inscrie-te la Legion Run, depaseste-ti limitele, distreaza-te si participa la finantarea proiectelor Asociatiei Help Autism!

Comunicat de presa

Legion Run va avea loc in premiera in Romania in data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Water Park.Legion Run este un eveniment cu obstacole, nefiind bazat pe c ompetite si incurajand spiritul de echipa, depasirea propriilor limite, adrenalina si distractia.

Participand la Legion Run poti ajuta copiii cu autism sustinuti de Asociatia Help Autism. 5% din valoarea totala a biletelor vandute se va aloca catre fondurile pentru terapia de recuperare a copiilor cu autism.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la evenimentul Legion Run Romania, achizitionand astfel un bilet pentru tine sau mai multe bilete pentru echipa ta de prieteni sau colegi, sa participi in data de 16 iunie 2018 si vei avea parte de o experienta de neuitat.

Inscrie-te la Legion Run, depaseste-ti limitele, distreaza-te si participa la finantarea proiectelor Asociatiei Help Autism!

Inscrierile si achizitionarea biletelor se pot face direct de pe website-ul evenimentului, unde pot fi gasite o serie de informatii utile, detalii despre obstacole si experienta participarii la eveniment, cat si detalii despre cauza sociala in parteneriat cu Asociatia Help Autism.

Legion Run este un brand care creste rapid in numar de evenimente si participanti, desfasurandu-se pana a cum in Franta, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta si in Romania.

Traseu de 5 km, 22 de obstacole - din care doua vor fi in premiera in cadrul editiei de anul acesta din Romania, aventura si adrenalina, toate acestea sub egida Legion Run.

Legion Run este o experienta unica, o competitie cu propriile forte si o provocare de a-ti depasi propriile limite. Nu este o competitie cu ceilalti participanti, nu se cronometreaza, iar castigatori sunt cei care obtin sentimentul de multumire ca si-au depasit limitele mentale si fizice, ca au iesit din zona de confort si ca pot mult mai mult decat au crezut vreodata.

Cui de adreseaza Legion Run?


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ajuta copiii cu autism participand la Legion Run.