17 Noiembrie 2016 publicat în Social 3 share-uri

Ai tot auzit in ultima vreme despre Coalitia pentru Familie si despre incercarea lor de a modifica Constitutia si a interzice casatoriile gay.

Pe diverse canale, reprezentantii acestora iti vorbesc despre “familie traditionala”, “valori stramosesti” sau credinta. Politicienii li s-au alaturat cu voiosie. In ce societate ne dorim sa traim, una in care diferite grupuri sunt marginalizate si demonizate sau intr-o societate deschisa, in care ne respectam reciproc si ne pretuim ca cetateni egali in fata legii?

Pe 19 noiembrie, vino alaturi de noi in Piata Romana (colt cu str. Caderea Bastiliei) pentru a spune raspicat #SustinLGBT si a transmite un semnal politicienilor care se afla saptamanile acestea in campanie electorala, ca drepturile omului nu sunt negociabile si ca separatia dintre stat si Biserica este un principiu constitutional de baza. Politicienii au datoria sa asculte toate grupurile din societate si sa ii reprezinte pe toti cetatenii asa cum se cuvine.

Indiferent daca esti sau nu atasata cauzei LGBT, te asteptam la Mars pentru ca atunci cand drepturile unor cetateni sunt puse sub semnul indoielii, drepturile fiecaruia dintre noi sunt in pericol. Astazi e vorba despre comunitatea LGBT, insa la fel de bine maine poate fi despre drepturile reproductive ale femeilor, despre divort, modificarea legislatiei penale sau a sistemului de taxare. #SustinLGBT

Iti recomandam si: Eu sunt ca voi: Ce simte un gay... in lumea asta?

Daca o sa am copii homosexuali... Promisiunile unui parinte si preot crestin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri