6 Ianuarie 2016 publicat în Social 36 share-uri

Odata cu nasterea fiicei sale Maxima, Mark Zuckerberg detinatorul si fondatorul retelei de socializare Facebook, ne arata ca se gandeste din ce in ce mai mult la egalitatea de gen si o promoveaza fervent.

Dupa nasterea fiicei sale, in luna decembrie, Mark a mai anuntat ca va dona 99% din averea lui – 45 de miliarde de dolari care ii revin din actiunile Facebook – catre caritate mentionand ca vrea o lume mai buna pentru copilul sau, o lume in care egalitatea de gen sa fie o realitate.

Foto: Flickr; Charis Tsevis

Mark Zuckerberg ne uimeste in mod pozitiv din nou, dupa ce a lasat un comentariu surprinzator pe Facebook. El i-a raspuns lui Darlene Hackemer Loretto care a scris ca ea „isi incurajeaza nepoatele sa se intalneasca cu tocilarii din scoala lor, pentru ca nu se stie cum unul dintre ei se poate transforma intr-un Mark Zuckerberg!”

Iata raspunsul lui Mark: „E si mai bine daca ti-ai incuraja nepoatele sa fie ele tocilarele din scoala astfel incat sa poata deveni viitoarele inventatoare de succes!”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Captura Facebook

Acest raspuns a strans peste 22.000 de likeuri si o multime de comentarii de felicitare.

„Mark Zuckerberg, MULTUMESC pentru acest raspuns care pune femeile intr-un loc de egalitate. Este atat de reconfortant.”, spune un astfel de mesaj.

„Iti multumesc pentru ca respecti si iubesti femeile in modul corect”, a scris o alta comentatoare.
De asemenea, comentariul sefului de la Facebook a starnit o noua discutie despre rolurile de gen in spatiul public.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri