Asociatia Salveaza o inima: Campania 'Sa fim oameni!' continua si in 2016

12:01, 4 Ianuarie 2016 publicat în Social1 share-uri

Asociatia Salveaza o inima si-a propus ca, in anul 2016, sa continue proiectul umanitar unic in tara noastra si invita companiile sa se alature initiativei, prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit catre salvarea copiilor cu malformatii grave.

Comunicat de presa

Asociatia “Salveaza o inima”, in parteneriat cu cele mai importante clinici la nivel national si international, anunta succesul proiectului umanitar 'Sa fim oameni'.

Citeste si:
„FACEM ORAȘUL FAPTELOR BUNE DE PAȘTE! Din 24 Aprilie ne mutăm în...
„FACEM ORAȘUL FAPTELOR BUNE...

Asociatia “Salveaza o inima”, in parteneriat cu cele mai importante clinici la nivel national si international, anunta succesul proiectului umanitar “Sa fim oameni”, prin intermediul caruia au fost salvati, in anul 2015, peste 50 de copii romani cu malformatii grave. La ineditul proiect, derulat exclusiv in mediul online, pe platforma de donatii www.salveazaonima.ro, s-au alaturat peste 50.000 de persoane si companii romanesti si internationale, inregistrandu-se donatii de peste 350.000 de Euro.

Tot in 2015, Asociatia din Romania a derulat, in parteneriat cu Fundatia Trafigura – una dintre cele mai mari organizatii din lume, campania internationala “Save a Heart”, in cadrul careia orice donatie inregistrata pe platforma proiectului, era dublata de fundatia internationala.

Citeste si:
Farmec extinde campania 'Ai grijă de natură așa cum ai grijă de...
Farmec extinde campania \'Ai...

Campania a fost promovata de initiatori, printr-o actiune sportiv-umanitar, la Maratonul International de la Lausanne 2015, iar fondul de 41.166 de Euro donati va fi directionat pentru operatiile a 10 copii din Romania care prezinta malformatii grave ale inimii.

Asociatia „Salveaza o inima” si-a propus ca, in anul 2016, sa continue proiectul umanitar unic in tara noastra si invita companiile sa se alature initiativei, prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit catre salvarea copiilor cu malformatii grave. Sponsorizarea este total deductibila din impozitul pe profit datorat statului roman, daca se incadreaza in limita a 0,3% din cifra de afaceri, pe baza unui contract de sponsorizare.
Mai multe detalii despre campaniile umanitare ale Asociatiei “Salveaza o inima”, cat si informatii despre sponsorizarea proiectului cu 20% din impozitul pe profit al companiilor, gasiti pe www.salveazaoinima.ro.

Asociatia “Salveaza o inima” a fost infiintata pe data de 17 decembrie 2012, si isi doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis un numar cat mai mare de profesionisti din diferite domenii, oameni bine pregatiti si motivati, oameni de bine, oameni simpli, cinstiti si onesti, oameni care cu suflet si dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre si astfel impreuna sa ne atingem scopul final de a lasa copiilor nostri o mostenire valoroasa, marturie a faptului ca noi oamenii, comunitatea in ansamblul ei, suntem tot ce trebuie si suficient pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri