(P) "Impreuna putem oferi unor tineri sansa de a merge la liceu", o initiativa ce ofera tinerilor acces la educatie

12:08, 24 August 2015 publicat în Social4 share-uri

In contextul in care in Romania problema abandonului scolar este din ce in ce mai serioasa si greutatile materiale reprezinta o piedica pentru copiii care doresc sa isi continue studiile, Mars Romania in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania, ofera sansa unor tineri din mediul rural sa isi continue studiile liceale.

Programul “Vreau in clasa a noua” demarat in urma cu 7 ani de World Vision Romania s-a dovedit a fi un real succes, aproape 1.000 de copii reusind sa-si finalizeze studiile liceale, iar peste 69% dintre acestia continuand cu studiile superioare.

Proiectul si-a propus sustinerea elevilor din ciclul gimnazial, liceal si profesional din mediul rural, copii cu potential, dar fara posibilitati materiale. Beneficiarii programului au fost absolventi ai ciclului gimnazial proveniti din zone rurale care au luat examenul de capacitate si care erau inscrisi sau doreau sa se inscrie in liceele localizate in orasele invecinate.

De aceea marcile TWIX, SNICKERS si MARS isi propun in 2015, sa se alature acestei cauze si sa ofere sansa unor tineri sa isi continue studiile liceale.

Cumparand orice produs TWIX, SNICKERS sau MARS participant la campanie, orice persoana poate participa la acest demers de intr-ajutorare, Mars Romania oferind burse in valoare de 1% din volumul vanzarilor acestor produse!

”Este o mare bucurie pentru noi sa putem sustine acesti tineri si sa le oferim sansa de a-si crea un viitor mai bun prin educatie”, declara Delia Corniciuc - Senior Brand Manager, initiatorul campaniei din partea Mars Romania.

„Programul Vreau in clasa a noua este foarte important pentru fundatia World Vision Romania deoarece el combate abandonul scolar in mediul rural, din pacate un fenomen de amploare astazi, cauzat de saracie, lipsuri materiale si problemele din familie. Le multumim partenerilor nostri de la Mars Romania pentru ca ne impartasesc credinta in aceasta cauza si ne ajuta sa sustinem niste tineri merituosi sa-si construiasca un viitor al viselor implinite.”, declara Oana Serban, PR & Communication Manager World Vision Romania.

Tinerii participanti la campania Mars Romania vor primi sustinere in anul scolar 2015-2016 pentru finalizarea studiilor liceale, respectiv a clasei a douasprezecea, constand in burse lunare de 250 RON.

Despre MARS Romania

Mars, Incorporated este o companie privata, detinuta de o familie, cu o istorie de peste 100 ani si detinatoare a unoradintre cele mai iubite marci din lume. Este o companie cu directii de business foarte diverse cum sunt Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks si Symbioscience, ce include marci de referinta la nivel global cum sunt PEDIGREE, WHISKAS, ROYAL CANIN, M&M’S, SNICKERS, MARS, EXTRA, ORBIT, UNCLE BEN’S, FLAVIA, COCOAVIA si multe altele.
Avand sediul central in McLean, Virginia, USA si cu o cifra anuala de afaceri de 33 miliarde USD, Mars, Inc. detine operatiuni in 74 tari cu mai mult de 75,000 Asociati ce sunt uniti si ghidati de cele Cinci Principii –Calitate, Responsabilitate, Reciprocitate, Eficienta si Libertate – care depasesc barierele geografice, lingvistice, culturale si de generatie.

Despre World Vision Romania

World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy punand in centrul activitatii sale bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirata de valorile crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.
World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent in aproape 100 de tari din intreaga lume. In 25 de ani de prezenta in Romania, fundatia a ajutat peste 500.000 de copii si adulti, in 400 de comunitati din 8 judete.
World Vision Romania crede in dreptul la sanse egale pentru copiii de la sate si de la oras si de aceea in comunitatile rurale unde este prezenta desfasoara programe de dezvoltare comunitara pe termen lung cu focus pe educatie si reducera abandonului scolar, sanatate si protectia copilului, agricultura si dezvoltare rurala, angajament civic si crestin. Copiilor li se faciliteaza astfel accesul la conditii de viata mai bune prin dezvoltarea durabila a comunitatii in care traiesc. Prin proiectele noastre, ne concentram pe transformarea comunitatilor si membrilor acestora pentru a realiza o viata implinita pentru fiecare copil.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri