O chelnerita a facut un gest superb pentru niste pompieri! A fost rasplatita inmiit!

12:08, 21 August 2015 publicat în Social

Ce lectie de viata… Este genul acela de poveste adevarata impresionanta, care nu are cum sanu te faca sa zambesti.

Un gest de bunatate si omenie petrecut luna trecuta, a dus catre un altul. Intamplarea s-a petrecut in SUA – New Jersey si merita intr-adevar sa faca inconjurul lumii si sa ajunga chiar si pana la urechile noastre.
Doi pompieri, Tim Young si Paul Hullings, s-au oprit sa manance, dupa o tura foarte grea pe care o avusesera in timpul noptii cand au trebuit sa actioneze pentru stingerea unui incendiu. Erau extenuati si marcati de cele intamplate, continuand sa discute despre cazul petrecut.

O chelnerita de la localul unde cei doi se oprisera sa manance, Liz Woodward, i-a auzit pe acestia vorbind despre incendiul petrecut in acea noapte. Impresionata, tanara s-a hotarit sa ii rasplateasca pe acestia, platindu-le ea micul dejun. Ea a scris un biletel pe spatele notei de plata: Micul dejun este din partea mea astazi. Multumesc pentru tot ceea ce faceti, pentru ca aveti grija de noi si mergeti in locurile de unde toata lumea fuge. Indiferent de rolul vostru, sunteti curajosi, eroici si puternici. Multumesc pentru ca sunteti asa in fiecare zi. Manati de foc si de curaj – ce exemplu sunteti. Odihniti-va! Liz”

Young a postat pe pagina lui de Facebook o imagine cu acest biletel si si-a incurajat prietenii sa mearga la acelasi local si, daca o intalnesc pe Liz, sa ii lase un bacsis consistent. Foarte curand, Liz a fost socata de reactiile oamenilor.

Citeste si:
Psihologie: De ce simt fumătorii că nu pot 'lăsa țigara din mână'?
Psihologie: De ce simt...

Iar pompierul nu s-a oprit aici. Afland despre acest lucru, el a scris despre campania pe care o ducea fata, pentru a strange bani pentru un camion special destinat persoanelor in scaun cu rotile, pentru tatal ei. „Se pare ca tanara doamna care ne-a oferit acea masa gratuita este cea care are de fapt nevoie de ajutor…”, a scris Young.

Astfel, daca targetul fetei era sa stranga 17.000 de dolari pentru tatal ei, acum ea a reusit sa stranga mai mult de 38.000.

Citeste si:
Activități pentru a sărbători femeile din viața ta în această lună
Activități pentru a sărbători...

La randul ei, Liz a scris un mesaj care a devenit viral pe Facebook: „Priviti la oportunitatile pe care le aveti, pentru ca le aveti pretutindeni. Puteti face o diferenta – Nu trebuie sa fie mereu un efort elaborat – mereu gesturile mici sunt acelea care au cel mai mare impact.”, a scris ea.


Un articol via perezhilton.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri