12:06, 18 Iunie 2015 publicat în Social 368 share-uri

Integritatea este oare ingredientul magic care lipseste societatii romanesti? Cum ar fi daca am trai intr-o lume in care ne-am respecta unii pe ceilalti, de la politicianul cu functii, pana la soferul de autobuz sau vanzatoarea de la super-market? Cum ar fi daca am trai cu mai multa integritate si mai multa apreciere pentru tot ceea ce inseamna fiinta umana?

5. Au integritate: Soferii care nu folosesc cuvinte urate si care nu conduc agresiv

Pana si modul cum conduci spune foarte multe despre tine. Cum te porti cu oamenii pe care nu ii cunosti? Cum iti gestionezi mania?

Sa nu credem ca persoanele care conduc mai prudent, si cu mai mult respect fata de cei din trafic ar fi mai putin ocupati. Nu. Aceasta se numeste ca acesti oameni au integritate!

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Foto: Shutterstock.com; palme, respect

Foto homepage: Shutterstock.com; respect

Citeste si:
De ce este recomandat să mergi în fiecare an la medicul ginecolog? 
De ce este recomandat să...

6. Au integritate: Omaenii care nu se grabesc sa acuze atunci cand nu sunt in deplina cunostinta de cauza

Viata moderna se desfasoara cu o rapiditate incredibila si ne lasam adesea prada stresului. Din acest motiv, avem tendinta de a deveni defensivi si de a-i acuza pe ceilalti.

Dar daca fiecare din noi am invata sa nu mai sarim atat de usor cu acuze, in orice situatie, cu siguranta ne-am usura viata de zi cu zi. Unul dintre cele mai nobile moduri in care poti reactiona in relatie cu ceilalti, este sa nu te grabesti sa ataci, sa judeci, sa tragi concluzii, oferind oamenilor din jur circumstantele atenuante.

7. Au integritate: Voluntarii

Avem nevoie de oameni care sa ofere din cunoasterea lor, din pasiunea lor, din timpul lor. Sunt in jurul nostru si oameni care ofera servicii de voluntariat in oragnizatii non-profit. Ca sa fii voluntar inseamna sa ai o constientizare a lumii din jurul tau si in acelasi timp o noblete sufleteasca care se mai numeste si integritate.

Felicitari tuturor parintilor care isi invata copiii sa faca acte de voluntariat si tuturor oamenilor care isi ofera serviciile pentru societate.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri