13 Martie 2015 publicat în Social 8 share-uri

#parintilascoala este prima campanie de educare digitala pentru parinti derulata de o companie si un proiect interesant despre care Raluca Vidrascu, PR Officer Orange Romania, a avut placerea sa ne spuna mai multe.


6. Pentru cei care nu stiu, proiectul #parintilascoala isi propune sa adune povestile tinerilor despre relatia parintilor sau rudelor cu tehnologia. Cu siguranta, fiecare dintre noi are o astfel de poveste amuzanta, in care parintii sau rudele noastre au facut cunostinta cu internetul :). Care este cea personala?

Cu siguranta exista si experienta personala :) Recent discutam cu tata la telefon despre o comanda pe internet, el fiind in Constanta, iar eu la Bucuresti. Cautam in paralel produsul de care era interesat pe internet, iar mie imi erau afisate alte produse. Mi-am dat seama ca nu am urmat aceleasi etape in cautare si il intreb ce se intampla, moment in care ma suprinde cu replica "cum sa nu-ti apara? La mine apare, nu e acelasi internet?"


7. Cum a fost receptat proiectul #parintilascoala de catre tineri? Dar de catre parinti?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Reactiile tinerilor au fost foarte bune inca de la lansare platformei unde am strans peste 100 de povesti. Acum asteptam sa vedem reactiile parintilor in timpul taberei. Ne asteptam sa fie entuziasmati, sa vina cu cat mai multe intrebari si sa isi noteze raspunsurile.


8. Aveti in vedere pe viitor continuarea acestor initiative de educatie in mediul digital?

Tabara digitala este doar un prim pas in campania #parintilascoala ce se va transforma ulterior într-un program adresat unui număr cât mai mare de beneficiari.

9. O lume fara internet ar fi… puteti continua d-voastra?

O lume la fel de plina de oportunitati, doar ca am ajunge mult mai greu la ele si le-am rata pe cele care apar exclusiv online.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri