24 Ianuarie 2014 publicat în Social 80 share-uri

"Altruism, modestie, munca, hotarare, disciplina, SACRIFICIU"! - Respect, Aura Ion...

Cand astfel de tragedii se intampla… cuvintele par prea neputincioase in fata sentimentelor.

Dar poate ne raman atat de pregnante, citite in ochii unei tinere fete, aceste cuvinte: "Altruism, modestie, munca, hotarare, disciplina, SACRIFICIU"! - Respect, Aura Ion...

Aura Ion, tanara care si-a pierdut viata in recentul accident aviatic din Romania este onorata prin intermediul unei pagini de Facebook care are peste 60 de mii de likeuri. Aura ne aminteste cat de mult trebuie sa pretuim viata si mai ales PE OAMENII PRETIOSI din aceasta lume, tinerii care prin pasiune si dedicatie, pot sa schimbe ceva in jur. Ei, din pacate, in viata de zi cu zi sunt nevazuti… De ce oare nevoie de astfel de socuri ca sa ne reamintim valorile ce ar trebui sa ne defineasca in viata, ca oameni?

Aura postase pe pagina ei de Facebook un citat din Gandhi: “Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it” / “Orice ai face e nesemnificativ, dar e foarte important sa o faci” . Acest mesaj se multiplicat in zeci de mii de forme in sufletele oamenilor. Oameni poate prea adesea prinsi in plasa ignorantei si inertiei, ce pare sa caracterizeze societatea romaneasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

„Este nesemnificativ gestul meu, dar il fac. Regret ca nu am avut posibilitatea sa te cunosc pentru a-ti spune: Aura, esti copilul pe care si-l doreste orice parinte.Te admir si te respect pentru ceea ce esti si ceea ce faci cu viata ta! Regret ca n-am posibilitatea sa transmit admiratia si respectul meu tuturor tinerilor ca tine. Traieste-ti viata vesnica printre cei drepti, veghindu-ti familia indurerata!”, spune un astfel de mesaj dedicat Aurei Ion, pe Facebook. Si ca acesta, alte mii.

„RESPECT pentru Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Apuseni. Like and Share in semn de SOLIDARITATE – scriu administratorii paginii de Facebook care i-a fost dedicata.

Aurelia Ion a fost avansata post-mortem la gradul de locotenent.
 

Respect, Aura Ion! Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe aceasta tanara.

Foto fr si main: By Eightshot_Studio /Shutterstock

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri