1 August 2013 publicat în Social 117 share-uri

Cum a fost tratata la pediatrie o fetita cu fata plina de cioburi - 'Fugiti cum si cat puteti de Spitalul de Pediatrie din Ploiesti!', spune mama ei, actrita Mihaela Rus.

Extragerea cioburilor nu o puteau face prea placuta pentru copil, dar modul in care o tratau si cum vorbeau cu ea este la limita umanitatii si a bunului simt. Sa nu uit, doamnei asistente, ca sa o imbunez putin i-am bagat si bani in buzunar... Nu a clipit , nu a multumit, nu si-a schimbat atitudinea...

Dupa o examinare superficiala, am plecat cu copilul din spital si m-am intors la UPU unde ramasese sotul meu si am fost sfatuita de cei de acolo (mai mult tacit si din priviri ) sa nu ma las in baza celor de la pediatrie si sa plec cu ea la Bucuresti. VA MULTUMESC, DOAMNELOR SI DOMNILOR PENTRU SFAT! Am ajuns la MedLife unde i s-au scos alte cioburi (pe care le am) din pleoape si din frunte si au cusut-o in nu mai putin de 8 locuri, la Ploiesti considerandu-se ca nu e cazul.

Din fericire si fetita si sotul sunt spre bine, asta multumita celor de la Sptalul Judetean de Urgenta si a celor de la MedLife. Celor de la Spitalul de Pediatrie Ploiesti, si sa fiu bine inteleasa , ma refer strict la Dr. MANOLE si la asistenta al carui nume am sa vi-l spun de indata ce il aflu, sa le fie rusine, si ca medici, dar mai ales ca oameni. Pentru mine nu au nici una din aceste doua calitati”, isi incheie relatarea Mihaela Rus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Recent, Spitalul de pediatrie din Ploiesti s-a aflat in centrul unui alt scandal. O alta mamica, a unui beblus de 4 luni, a reclamat faptul ca acolo, copiii sunt tratati printre gandaci, in conditii de igiena precare. „In saloane, galetile sunt pline de gunoi, iar peretii sunt murdari si peste tot misuna gandacii”, relata Digi24.

Iti mai recomandam si:

POVESTEA INCREDIBILA a unui barbat FORTAT sa isi ajute sotia sa nasca, in SPITAL

Blog de mamica: Cum sa te descurci in maternitatile din Romania

Interviu cu Pediatrul - Copiii ne dau adevarate lectii de viata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri