2 Noiembrie 2012 publicat în Social 12 share-uri

19 candidate care doresc sa invinga toate prejudecatile si se mandresc cu formele lor feminine si-au disputat marti la Rio de Janeiro titlul de Miss Trans Brasil, in primul concurs organizat pentru a alege cel mai frumos transsexual din tara.

"Stim ca transsexualii fascineaza. Asa cum feministele isi expun sanii goi pe strada pentru a atrage atentia, la fel dorim si noi prin acest concurs sa obtinem un plus de vizibilitate, de cetatenie", a declarat Barbara Aires, in varsta de 25 de ani, care conduce Asociatia travestitilor si transsexualilor din Rio (ASTRA), organizatoarea concursului.

"Vrem sa putem sa ne alegem o profesie ca toata lumea, sa nu fim excluse si sa nu fim obligate sa ne prostituam", a adaugat acelasi transsexual.

Foto - captura foto - Video Youtube defilare in bikini Miss Trans 2012

La fel ca la un concurs traditional de Miss, concurentele au ramas cinci zile inchise intr-un hotel, unde au invatat sa defileze pe un podium si au primit sfaturi despre machiaj. Ele au asistat la conferinte despre drepturile omului si despre diversitatea sexuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Îți doresc timp… Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri