12:11, 2 Noiembrie 2012 publicat în Social

19 candidate care doresc sa invinga toate prejudecatile si se mandresc cu formele lor feminine si-au disputat marti la Rio de Janeiro titlul de Miss Trans Brasil, in primul concurs organizat pentru a alege cel mai frumos transsexual din tara.

"Stim ca transsexualii fascineaza. Asa cum feministele isi expun sanii goi pe strada pentru a atrage atentia, la fel dorim si noi prin acest concurs sa obtinem un plus de vizibilitate, de cetatenie", a declarat Barbara Aires, in varsta de 25 de ani, care conduce Asociatia travestitilor si transsexualilor din Rio (ASTRA), organizatoarea concursului.

"Vrem sa putem sa ne alegem o profesie ca toata lumea, sa nu fim excluse si sa nu fim obligate sa ne prostituam", a adaugat acelasi transsexual.

Citeste si:
România, hai la alergare!  Împreună facem „Mișcarea ZU. Mișcarea...
 România, hai la alergare!...

Foto - captura foto - Video Youtube defilare in bikini Miss Trans 2012

La fel ca la un concurs traditional de Miss, concurentele au ramas cinci zile inchise intr-un hotel, unde au invatat sa defileze pe un podium si au primit sfaturi despre machiaj. Ele au asistat la conferinte despre drepturile omului si despre diversitatea sexuala.

Citeste si:
Activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului
Activități dedicate Zilei...

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri