Becali ne poarta inapoi in Evul Mediu. Cum este posibila democratia fara femei?!

12:11, 1 Noiembrie 2012 publicat în Social80 share-uri

Oana Baluta, presedinta Asociatiei FILIA, transmite o Scrisoare Deschisa pe care o adreseaza presedintelui PNL Crin Antonescu, ca reactie la recenta declaratie a lui George Becali:

„Eu nu vorbesc cu femeia! V-am spus ca nu intru in dialog cu femeile. Sa discute femeile intre ele, eu discut numai cu barbatii!”. A fost cel mai agresiv atac impotriva unei femei de catre un politician din Romania. Acest politician este George Becali, membru in Partidul National Liberal, a comentat si EVZ.ro.

Redam mai jos, Scrisoarea deschisa adresata de Oana Baluta, presedintelui PNL, Crin Antonescu.

Va scriu in calitate de cetateana preocupata de respectarea drepturilor sale, va scriu in calitate de femeie care stie ca cetatenia a ocolit multe secole femeile, prin decizii politice, tocmai pentru ca erau femei, va scriu in calitate de persoana preocupata de parcursul egalitatii de sanse intre femei si barbati in Romania.

Citeste si:
Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata...
Poate plânge și cea mai...

Va marturisesc faptul ca imi este destul de greu sa gasesc acele cuvinte care sa exprime intocmai ceea ce simt si gandesc. Va spun cu onestitate ca nu imi imaginam ca in anul 2012 un candidat la alegerile parlamentare sa afirme ca nu discuta cu femeile, ca vorbeste doar cu barbatii, iar ca femeile trebuie sa discute intre ele. Nu imi imaginam ca acest candidat va beneficia in continuare de sprijinul unui partid care isi asuma ca ideologie liberalismul. Nu imi imaginam ca va avea sprijnul unui partid care isi asuma o ideologie democratica. Nu voi mentiona numele acestui candidat. Va provoc sa facem impreuna un exercitiu de imaginatie pentru ca, individual, nu am reusit.

Citeste si:
Cum să te pregătești fizic și mental pentru naștere. Sfaturi de la...
Cum să te pregătești fizic și...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri