La 12 ani isi doreste sa fie doctorita cand va fi mare, la 14 ani sa isi faca buletinul, dar la 16 ani poate fi scoasa ilegala din tara pentru a fi vanduta illegal in Spania sau Italia...

4. Vanzatorul

Ese cel care vinde victimele fara scrupule. Poate sa fie acelasi cu iubitul perfect cu angajatorul serios sau poate fi persoane complet noi, la care victimele ajung dupa ce sunt recrutate de monstrii mentionati mai sus. O trateaza ca pe o marfa, este un obiect. Pe parcurs negociaza la pret, vorbeste despre ea ca despre o bucata de carne. In unele cazuri, chiar partenerii de cuplu s-au decis intr-o buna zi sa isi vanda sotia, chiar daca aceasta era mama copiilor lor.

“In momentul in care a decis sa plecam, eu am castigat increderea in el. O sa plecam si o sa muncim pentru familia noastra. El mi-a spus ca o sa avem grija de niste batrani, eu in casa si el in afara casei, in curte. Dar nu a fost asa. In momentul cand am ajuns acolo, chiar din autogara, mi-a spus ca o sa lucrez pe strada. Avea totul aranjat din tara”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri