11 Iulie 2012 publicat în Social 41 share-uri

Pregatiti-va inimile pentru cel mai frumos eveniment sportiv al anului - Olimpiada de la Londra! Marele eveniment dedicat sportului se va desfasura in perioada 27 iulie - 12 august.

Mihaela Lacatus

Mihaela Lacatus este una dintre cele mai titrate sportive care ne vor reprezenta anul acesta la Londra.

Mihaela este marea noastra speranta la o medalie de aur istorica, fiindca ea concureaza la categoria box feminin. Londra este prima Olimpiada unde se va boxa si la feminin, iar datorita Mihaelei speram chiar la stralucirea in aceasta competitie.

In anul 2005, Mihaela Lacatus a devenit prima romanca Campioana Mondiala la Box feminin. Ea mai are in palmares titlul european si alte doua bronzuri la Campionatele mondiale. Dupa ce a facut o pauza pentru a deveni mama unei fetite, pugilista este decisa acum sa faca o figura extraordinara in ringul Jocurilor de la Londra.

Dupa cum presa din Romania a scris despre ea, Mihaeala este „Million Dollar Baby” a noastra! Echipa revistei independente „Decat o revista” i-a dedicat ultimul numar al publicatiei, iar Mihaela Lacatus apare pe coperta, intr-o fotografie care surprinde tensiunea si emotia boxului la feminin. (fotoTudor Vintiloiu)

* Million Dollar Baby este un film celebru despre o tanara care vrea sa faca performanta in box.



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri