Levi Strauss & Co lanseaza Levis Curve ID si reinventeaza modul in care iti achizitionezi jeansii.

Odata cu noua colectie Levi’s pentru sezonul toamna-iarna 2012, care poate fi acum gasita si in magazinele din Romania, Levi Strauss & Co lanseaza Levi’s Curve ID si reinventeaza modul in care iti achizitionezi jeansii. Noul concept pune in valoare formele femeilor prin crearea a 4 noi masuri distincte care se identifica cu diferite tipuri de conformatii: Slight, Demi, Bold si Supreme. It’s about shape, not size!

O alta noutate de la Levi’s este campania de responsabilitate sociala prin care tuturor produselor din noua colectie le-au fost atasate etichete care incurajeaza clientii sa spele mai rar hainele, de preferinta cu apa rece iar atunci cand nu le mai poarta, sa le doneze. Aceasta campanie a fost creata in urma unui studiu care a relevat ca 58% din energie si 45% din apa utilizata in timpul vietii unui produs, sunt consumate dupa ce produsul intra in posesia clientilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri