Joi, 17 noiembrie, a avut loc cea de-a noua ediTie a Galei AVANPREMIERE. Cel mai important eveniment multi-brand al sezonului a reunit peste 400 de invitati la Muzeul National de ArtaContemporana, unde 12 dintre cei mai hot designeri ai momentului Si-au prezentat propunerile pentru primavara – vara 2012.

Pe pasarela de la MNAC au urcat in acest sezon:

Agnes Toma –Labels & Tribes

Noua colectie Agnes Toma a adus in prim-plan un personaj de mare actualitate si prospetime: noua femeie a noilor triburi. Un personaj aflat intr-o ciudata si paradoxala relatie cu ceea ce inseamna eticheta, aflat intr-o continua confruntare cu sine si cu lumea, in plin proces de cautare a unei noi identitati.

Rue des Trucs – SS 2012

Colectia reafirma simplitatea sofisticata si detaliile rafinate, explorand formele naturale si geometriile anarhice din arhitectura gaudiana si asociind piese basic unor elemente ale costumuluitraditional catalan (volanele, rochiile si fustele ample).Cromatica dominata de gri, crem auriu, nisipiu, alb, bleumarin este punctata de mozaicul <<Trencadis>> specific stilului gaudian ce se regaseste in insertii de print.

Retail jobs

Sandra Chira - Details in The Fabric – video

Details in the fabric descrie preocuparea pentru zona dintre cele doua naturi: suprapuneri de layere, detalii in interiorul materialelor textile, sau accente cromatice in interiorul tinutelor vestimentare. Detaliul este cel care genereaza forma.Cromatica combina griuri colorate, calde, accente cromatice de oranj sau magenta, alaturand armonios materiale textile diferite (predomina matasea naturala, organza, voalul, tricotul).

Alexandra Abraham – Formula – video

O colectie centrata in jurul elementului de “natural”. De la atitudine, la materialele folosite (piele, matase, triplu voal, casmir), pana la suprapunerea miscarilor trupului uman cu cele textile. Cromatica adopta tonuri nisipii, pamantii, nude si transmit tensiunea limitelor terestre, iar bleumarinul accentueaza ideea limitei superioare

Citeste si:
Cum păcălim migrenele? 5 sfaturi pentru a preveni şi atenua...
Cum păcălim migrenele? 5...

Carmen Secareanu – colectia SS 2012

Accesorii: Mona Velciov
Multimedia: Syntax Spektra
Pantofi: IL PASSO

Teodora Baciu – “Cabo da Roca”

Colectia are ca punct de plecare Cabo da Roca, locul in care se termina pamantul si incepe marea, cel mai vestic punct al Europei. Acest loc inspirational este reinterpretat prin paleta cromatica de albastru-gri,cu accente de nude si oranj. Tinutele sunt compuse din juxtapuneri de fuste si bluze de matase si piese structurate din lana imprimata, iar modelele de imprimeu si texturile imita crengile copacilor sau scheletul efemer al unei frunze devin astfel semne si simboluri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri