17 Noiembrie 2011 publicat în Shopping 36 share-uri

Prima editie a FRAMES OF STYLE s-a incheiat printr-un show fascinant al celor mai cunoscuti designeri vestimentari din Thailanda.

Colectia Irinei este inspirata de melanjul dintre filosofia japoneza si stilul de viata nipon. Se ajunge astfel la o poveste vestimentara despre o jungla cu elemente japoneze, o jungla construita din gtndurile, obiectivele si ideile care pot fi ale fiecaruia dintre noi, un loc ascuns in noi insine. Mesajul transmis de colectia Irinei este ca trebuie sa te pierzi in natura, culori si gtnduri pentru a aduce o viziune noua a existentei tale, pe scurt: „Acorda-ti suficient timp pentru a explora jungla din mintea ta”.

Prima editie a mix-ului international de moda si lifestyle FRAMES OF STYLE a debutat pe 10 noiembrie, in Cafepedia Romana, cu un workshop pe tema “Creativitatea in design-ul vestimentar”, sustinut de designerii Casei Regale din Thailanda, sotii Kung Saruda si Chinachan Nimpitakpong. Workshop-ul s-a adresat studentilor de la Sectia Design Vestimentar a Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. Acestia au creat, sub indrumarea designer-ilor thailandezi trei tinute de cocktail care au fost prezentate ulterior in show-ul de la Intercontinental, pe 11 noiembrie.

Evenimentul, organizat de catre creative library BUCURESTI inspired by TOYOTA si J-Wind Creative Consultants in colaborare cu Exclusive Models (membra a J-Wind Network) si Centrul de Studii Romtno-Japoneze (CSRJ), isi propune a fi o demonstratie internationala de moda, arta si stil de viata contemporan, cu accent pe design-ul de autor.

Astfel, prima editie FRAMES OF STYLE s-a desfasurat cu participarea unor designeri vestimentari, de pantofi si de bijuterii de pe trei continente: Europa (reprezentata prin Irina Irimia – design vestimentar si Adriana Nedelea – design de pantofi), Asia (Saruda si Chinachan Nimpitakpong – design vestimentar) si America de Nord (Ashley Scott – SUA – design de bijuterii)

Sursa foto eveniment FRAMES OF STYLE Editia I: Andrei & Sasha Tanase/ Studio1982 / www.andreitanase.ro/a


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri