17 Noiembrie 2011 publicat în Shopping 36 share-uri

Prima editie a FRAMES OF STYLE s-a incheiat printr-un show fascinant al celor mai cunoscuti designeri vestimentari din Thailanda.

Prima editie a mix-ului international de moda si lifestyle FRAMES OF STYLE s-a incheiat pe 11 noiembrie in Bucuresti, la Hotel Intercontinental.

Evenimentul, conceput ca un cocktail show de moda si lifestyle a debutat prin prezentarea creatiilor vestimentare din colectiile primavara-vara 2012 ale designerilor thailandezi Kung Saruda Nimpitakpong si Chinachan Nimpitakpong, doi dintre cei mai cunoscuti designeri din Thailanda, stilisti ai Casei Regale din Thailanda si creatori a doua marci de renume, Kunitar si 8E88.

Pe podiumul FRAMES OF STYLE au putut fi admirate si tinute din colectia Japanese Jungle Jam Trilogy a designer-ului romtn Irina Irimia.

Accesoriile care au intregit tinutele prezentate au fost oferite de Lust of Creation (incaltaminte semnata de Adriana Nedelea) si de Ashley Scott din Chicago (bijuterii). Machiajul modelelor care au defilat in ambele colectii a fost asigurat de Mirela Vescan Make-up Academy, iar hair styling-ul de Marian Cotoi (www.mariancotoi.ro).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Vedeti o Galerie foto detaliata cu prezentarile din cadrul Frames of Style, mai jos.

KUNG SARUDA NIMPITAKPONG este unul dintre cei mai cunoscuti designeri thailandezi si cel mai cunoscut creator de moda din Bangkok. Ea a devenit un chip familiar in circuitul modei internationale prin participarea la festivaluri de moda din: Europa, Asia si America de Nord.

Este creatoarea brand-ului thailandez Kunitar. Cu ocazia evenimentelor de fashion la care participa, Saruda dezvaluie aspecte din secretele imaginii create pentru propriul brand (Kunitar) si anume combinatiile de stiluri inspirate din look-ul Cenusaresei, combinatii prin care ajunge la crearea unor vestimentatii in nuante pastelate, cu broderie minimalista. La Bucuresti Kung Saruda nu s-a dezmintit, ea prezentand, pe podiumul de la Intercontinental, o colectie numita “Love is...”, ale carei note de romantism razbat din suprapunerile de dantela, macrame si voal de culoarea sampaniei, ce au transformat tinutele intr-unele jucause si pline de feminitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri