Achiziționarea unui nou calculator este o dorință obișnuită pentru un utilizator care îl folosește în activitatea de zi cu zi și care își dorește performanță. Periodic, sunt lansate modele noi de calculatoare, laptopuri și monitoare, iar acest lucru se reflectă în specificații și implicit, în preț.

Calculatorul trebuie să fie ales în funcție de nevoile utilizatorului, iar acesta din urmă se poate bucura de performanțe înalte chiar și cu bugete mici, deoarece poate alege să cumpere un produs second hand.

Calculatoarele second hand sunt potrivite pentru orice buget

Avantajul principal în cazul achiziționării de calculatoare și monitoare SH este prețul. Chiar dacă produsul respectiv a mai avut și un alt proprietar înainte, este important de menționat faptul că laptopul, calculatorul sau orice alt produs din această categorie nu este oferit spre vânzare dacă nu funcționează optim și dacă prezintă defecte ce îi afectează performanța.

Prețul face o diferență majoră între produsele noi și cele second hand. Cu un buget limitat, atât un utilizator obișnuit, cât și un pasionat de gaming sau de specificații noi își poate achiziționa calculatorul dorit, fără a fi nevoie să investească o sumă mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să îți alegi parfumul în funcție de tipul pielii Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Calculatoarele funcționează optim și beneficiază de garanție

Una dintre exigențele oricărui cumpărător de produse second hand este funcționalitatea optimă. Dacă laptopurile și calculatoarele sunt achiziționate de la un magazin de profil care se ocupă în prealabil de verificarea tehnică a dispozitivului, utilizatorul poate fi convins că a făcut o alegere inspirată și totodată o investiție inteligentă.

Pentru un plus de siguranță, se recomandă alegerea unor produse care beneficiază de garanție, deși vor fi achiziționate în regim second hand. În acest fel, cumpărătorul nu mai trebuie să își facă griji cu privire la eventualele reparații de care ar putea fi nevoie în următoarele luni, iar vânzătorul are o mai mare credibilitate.

Modele performante de calculatoare pot fi achiziționate ieftin

Cum îți protejezi pielea în sezonul rece Daniela Tomus - “Eu, personal, consider ca e mai inteligent sa-ți achiziționezi piese adevărate, timeless, decât haine care se vor demoda foate repede” Cu gândul la vară. Ritualuri de frumusețe care te pregătesc din timp pentru sezonul estival.

Revenind la bugetul alocat dispozitivelor second hand, un alt avantaj îl reprezintă faptul că oferta este foarte variată și reunește diferite modele de calculatoare și laptopuri de la branduri cu renume în industrie. Cunoscătorii de tehnologie sunt într-o permanentă căutare a specificațiilor de top, iar dacă pot să achiziționeze astfel de calculatoare la prețuri accesibile, beneficiul crește.

Spre exemplu, un calculator prevăzut cu procesor performant, cu memorie RAM mare și cu placă video dedicată, conceput pentru gaming și aplicații complexe, are un preț care nu este accesibil pentru multe persoane. Dacă se merge pe varianta second hand, prețul de achiziție scade semnificativ, în vreme ce specificațiile rămân aceleași.

Brandul are și el un rol important în prețul unui astfel de calculator. În regim second hand, se pot achiziționa calculatoare de la producători de top, cu prețuri convenabile. Acest lucru este valabil nu numai în cazul calculatoarelor, ci și pentru laptopuri, monitoare, stații de lucru, imprimante sh, servere și alte componente.

Dr. Tarek Nazer îți spune tot ce trebuie să știi despre sporturile de iarnă și eventualele accidentări la schi Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Dacă îți dăruiești ziua, nu ești cu un an mai bătrân, ci cu un an mai bun. Românii care și-au dăruit ziua de naștere în ultimii aproape 3 ani au reușit să mobilizeze donații de 6,4 mil lei

Produsele second hand devin o variantă inspirată pentru bugetul oricărei persoane care își dorește un raport preț-calitate satisfăcător. Posibilitatea de a cumpăra calculatoare dotate cu specificații de ultimă generație la prețuri accesibile reprezintă un avantaj și o ocazie de a economisi bani.

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri