13 Aprilie 2022 publicat în Shopping 50 share-uri

Fiecare nou sezon vine cu noi propuneri de trenduri şi microtrenduri, atât în materie de vestimentaţie, cât şi de accesorii. Dacă ştii deja ce ţi-ar plăcea să porţi vara asta, dar încă nu cunoști care sunt modelele de genţi care s-ar potrivi pentru toate ţinutele pe care vrei să le abordezi, îţi propunem patru modele pentru toate ocaziile.

Fiecare nou sezon vine cu noi propuneri de trenduri şi microtrenduri, atât în materie de vestimentaţie, cât şi de accesorii. Dacă ştii deja ce ţi-ar plăcea să porţi vara asta, dar încă nu cunoști care sunt modelele de genţi care s-ar potrivi pentru toate ţinutele pe care vrei să le abordezi, îţi propunem patru modele pentru toate ocaziile.

1. Geanta de zi, în trend

În ceea ce priveşte genţile de zi, ai numeroase opţiuni care sunt în trend şi poţi alege ce crezi că se potriveşte mai bine stilului tău dominant. Pentru birou, poţi alege un model clasic, inspirat de serviete, care se va potrivi foarte bine cu ţinutele office. Sunt practice, feminine, dar şi deosebit de utile, datorită formei şi mărimii. Dacă eşti adepta stilului sport, te poţi orienta către o geantă din pânză groasă, cu accesorii din piele. De la Chanel la Tory Burch, majoritatea caselor de modă au propus această geantă încăpătoare, confecţionată din țesături rezistente, cum ar fi bumbacul, pânza și inul. Pe de altă parte, dacă eşti o fire nonconformistă şi vrei să ieşi în evidenţă, alege o geantă croşetată. Acest microtrend din anii trecuţi a câştigat notorietate. În pofida aparenţelor, este o geantă versatilă, care poate fi purtată şi la plajă, dar şi în orice alt context urban.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

2. Geanta de voiaj

Pentru că vorbim despre vară, nu putem să nu ne gândim la vacanţe. Aşadar, o geanta voiaj cu personalitate este cu adevărat indispensabilă. În ceea ce priveşte trolerele, în trend se situează cele în culori puternice, neon, ceea ce este cu adevărat practic, pentru că îţi va fi uşor să o găseşti pe banda de la aeroport. De asemenea, o geantă de dimensiuni mai reduse ar trebui, de asemenea, să fie pe lista ta de cumpărături, dacă nu ai una. Este perfectă pentru un weekend la mare sau ca să o iei cu tine în avion. Se poartă în special modelul duffle, inspirat de genţile tradiţionale ale soldaţilor. O astfel de geantă, mai ales una confecționată dintr-un material textil impermeabil, este foarte practică, dar și extrem de uşoară.

3. Coşul de paie

Aici avem de-a face cu un trend recurent. De fapt, coşul de paie este atemporal. Designerii l-au luat din categoria accesoriilor pentru plajă şi i-au dat o vocaţie urbană. Indiferent de modelul pe care îl alegi, coşul de paie poate fi purtat pe timpul verii pe post de geantă de zi, mai ales în cadre informale. Se potriveşte perfect cu rochiile vaporoase şi colorate, cu espadrilele tale preferate, dar şi cu o pereche de jeanşi şi tenişi. Depinde doar de tine cum vrei să-l porţi, însă cu siguranţă vei fi la modă cu unul supradimensionat.

4. Geanta de seară, strălucitoare

La categoria genţi de seară, se pare că celebra casă italiană Prada a dat lovitura, propunând unul dintre cele mai populare modele ale sale, în versiune mini, acoperit în întregime de cristale. Aşadar, lasă-te inspirată şi străluceşte, în nopţile de vară. Pentru evenimente formale sau mai elegante, poţi opta pentru minaudiere și genți tip baghetă cu strasuri. Totuşi, să nu crezi că aceste modele trebuie rezervate pentru seratele şic, nunţi şi alte evenimente cu ştaif. Le poţi integra şi în ţinute casual, pentru o ieşire cu prietenele într-o seară oarecare de vară. Le poţi purta şi cu o pereche de jeanşi, un tricou alb şi o pereche de sandale minimaliste, cu tocuri ameţitor de înalte.

Aşadar, cu aceste patru tipuri de genţi în garderoba ta, vei fi gata să completezi în cel mai şic mod posibil orice fel de ţinută şi chiar să îi dai un aer memorabil!

Sursa foto: Anamaria Mejia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri