29 Iulie 2021 publicat în Shopping 2 share-uri

Nu ne place nimic mai mult decat articolele de imbracaminte sofisticate, dar confortabile. Iar modelele de pantaloni de dama care se poarta in acest an sunt atat de versatile, incat le puteti combina atat cu tocuri, cat si cu adidasi.

Pantaloni dama piele, cu imprimeuri, cu dungi, evazati, stil clopot... Exista atat de multa varietate in moda actuala, incat, uneori, ne este greu sa ii gasim pe cei care se potrivesc cel mai bine cu stilul nostru sau pe cei care ni se potrivesc cel mai bine.

Pantaloni dama piele

Au fost o mare tendinta in sezonul trecut si raman una dintre marile tendinte ale acestui an. Acest lucru este confirmat de stilisti, vedete si influenceri.

O pereche de pantaloni din piele sunt o necesitate in dulapul fiecarei fashioniste. Erau considerati o piesa care se purta exclusiv noaptea, dar combinati cu hainele potrivite, pot fi purtati, fara indoiala, si in timpul zilei.

Pantalonii cu efect de piele, am spus deja, sunt un succes dintr-un motiv simplu: capacitatea lor de reinventare si adaptabilitate la vremuri si la dulapuri. Cu o cizma cu talpa joasa obtineti un stil casual de zi, dar daca ii purtati cu toc inalt, obtineti un aspect elegant, de seara. O pereche de pantaloni dama piele este un plus in orice dulap.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să alegi componente pentru baia ta Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Pantaloni culottes

Sunt acei pantaloni care se caracterizeaza printr-o talie inalta, cu o lungime midi (aproximativ mijlocul gambei) si o croiala larga de la solduri. Desi vom gasi multe optiuni in tesaturi fluide si estivale, in acest sezon, versiunea culottes din piele este o tendinta, deci nu pot lipsi in garderoba noastra.

Datorita versatilitatii lor, acesti pantaloni sunt ideali atat pentru a se combina atat cu pantofi cu toc inalt, cat si cu sandale, in tinute mai formale, precum si cu platforme, sandale cu talpa joasa sau sport.

Pantaloni dama evazati

Acest model de pantaloni este una dintre noutatile sezonului, din nou, de inspiratie retro. Si adevarul este ca pantalonii evazati evoca acel stil din anii '90, atat de popular in acest an. Optati pentru o pereche de pantaloni piele dama in stil evazat pentru un stil original si modern.

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Pantaloni de trening

In acest sezon nu exista niciun brand de imbracaminte care sa nu-si fi lansat propria linie de imbracaminte confortabila sau sport. Acest tip de imbracaminte este, de asemenea, popular pentru vara, inclusiv pantaloni jogger in stil fluid, cu tiv elastic in talie si mansete.

Pantaloni de catifea

Cu o atmosfera vag retro pe de o parte si eleganta aristocratica, atemporala, pe de alta parte, pantalonii de catifea asociati cu o bluza sunt perfecti pentru imbracamintea de seara. Catifelata, stralucitoare, uneori baroc si senzuala din fire, catifeaua este solutia perfecta pentru a arata elegant in cateva minute.

Colanti din vinil

Daca am aflat deja ca modelele de pantaloni dama piele sunt o tendinta puternica in acest an, colantii din vinil nu fac o exceptie. In acest sezon, acest tip de pantalon este inspirat din anii '80, skinny, combinati cu o serie de jachete cu umeri deosebit de accentuati.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Pantaloni cu dungi

Cel mai probabil, va trebui sa ne luam ramas bun de la pantalonii in carouri tartan, pentru a face loc celor cu dungi. De fapt, tesatura cu dungi verticale fine a revenit la moda, iar designerii ofera versiuni in tonuri mai calde si mai naturale, precum si culori in doua tonuri, precum gri-negru sau albastru-alb.

Pantaloni cargo

Acesti pantaloni se disting perfect, deoarece au de obicei buzunare la mijlocul piciorului. Multe dintre modele sunt ajustate la nivelul taliei cu ajutorul unui cordon sau a unei centuri. Ca noutate, in acest sezon sunt purtati deasupra gleznei cu tivuri stranse si elastice.

Deosebit de atractivi sunt pantalonii cargo realizati din tesaturi fluide, care pot fi combinati cu sandale cu toc mediu sau inalt pentru un aspect deosebit.

Pe www.jojofashion.ro gasiti toate tipurile de pantaloni de dama enumerate mai sus. Alege si tu ce ti se potriveste cel mai bine.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Sursa foto: jojofashion.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri