8 Ianuarie 2019 publicat în Shopping 2 share-uri

Cine a spus că iarna nu se poartă ochelarii de soare? Oh, se poartă! Și încă ce modele se poartă în acest sezon rece! De la rame exagerate cat-eye la lentile colorate, acest sezon este definit de accesorii ce ies în evidență. În evidență ies și modelele de ochelari de soare cu lentile oglindă, despre care vom vorbim astăzi, cu sugestii de pe catwalk și din marile magazine online.

Se poartă multe modele de ochelari de soare cu lentile oglindă. De la clasicii Aviator la modele cu rame complexe, din plastic, supradimensionate și până la modelele  cu rame metalice.

Am adunat cele mai relevante informații despre ce ochelari de soare cu lentile oglindă să alegi în acest sezon! Uite ce vei găsi aici:

🕶️ Captează privirile cu ochelari de soare cu lentile tip oglindă colorate, rame masive și forme deosebite!

🕶️ Ochelari de soare cu rame interesante și lentile chic: se poartă mult!

🕶️ Alege ochelari de soare cu lentile oglindă, dar și cu lentile colorate: uite de ce!

Se poartă formele geometrice, exagerate, cu forme trapezoidale sau dreptunghiulare ori pătrățoase. Se poartă și formele ovale sau rotunde, și de poartă mult ochelari de soare în forma cat-eye, retro! Se poartă modelul Aviator, dar deloc simplu, basic, clasic, ci mult exagerat ca dimensiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Despre formă, mai putem vorbi și despre rame, care contribuie mult la definirea formei. Se poartă ramele metalice: și subțiri, și groase. Se poartă și ramele din plastic, mate, lucioase sau transparente, dar oricum, groase, masive, care captează privirea.

Captează privirile cu ochelari de soare cu lentile tip oglindă colorate, rame masive și forme deosebite!

Și dacă nu captează privirea prin formă, atunci stilul de ochelari de soare cu lentile oglindă devin piesă de rezistență prin culoare, degradeuri, texturi sau patternuri. Și, desigur, prin aplicații și decorațiuni, care variază de la aplicații metalice la pietre și cristale strălucitoare.

Te invit să vezi cele mai șic modele de ochelari de soare cu lentile colorate și de ochelari de soare cu rame interesante, toate cu lentile tip oglindă, mai jos!

Vezi mai multe modele de ochelari de firmă cu lentile tip oglindă!

Vei descoperi modele icon, statement, care nu sunt purtate niciodată doar ca accesoriu și atât. Care devin piesă dominantă, care atrag atenția și privirile. Se poartă ochelari de soare cu lentile colorate, de la tonuri fumurii, în degrade, la lentile închise, fără transparențe.

Se poartă ochelari de soare cu rame interesante, cu decorațiuni, aplicații, motive opulente, prețioase. Și toate au inclusiv varianta de lentilă oglindă. Așa să, te invit să descoperi cum s-a văzut lumea prin ochelarii de soare ai sezonului!

Ochelari de soare cu rame interesante și lentile chic: se poartă mult!

De fapt la capitolul sunglasses, acest sezon este construit pe ochelari de soare cu lentile colorate și modele de ochelari de soare cu rame interesante. Și atunci când nu ies în evidență prin culoare sau rame, vor ieși în evidență prin forma ”altfel”. Ce înseamnă altfel?

La Balenciaga am văzut ochelari de soare cu lentile tip oglindă cu formă alungită, stil futurist. La Gucci am văzut ochrelari de soare cu rame interesante, masive, din plastic, cu model vegetal și cu rame oglindă.

Vezi mai multe sugestii de modele de ochelari de soare unisex cu lentile cu efect de oglindă!

La Adam Selman am găsit, practic, simbolul modelelor de ochelari de soare cu lentile oglindă. Aici ochelarii au rame negre, din plastic și lentilele oglindă, argintie, cu textură puternic reflectorizantă.

Și la Vivetta am văzut ochelari de soare cu lentile oglindă, cu formă cat-eye exagerat, ce se lungește dincolo de arcade. La Zadig & Voltaire am văzut ochelari de soare cu lentile colorate, cu formă Aviator, dar supradimensionată. Iar la Tod’s au defilat modele cu ochelari de soare cu lentile oglindă, cu rame groase de plastic, rotunde, masive, stil retro.

Alege ochelari de soare cu lentile oglindă, dar și cu lentile colorate: uite de ce!

Au fost atâtea modele de ochelari de soare cu lentile oglindă încât îți va fi greu să alegi! La Roberto Cavalli, Sportmax și Michael Kors, au fost puternic reprezentate modelele de ochelari de soare cu rame interesante (hexagonale, trapezoidale și ”semicerc”), adesea groase, masive, ușor de reperat, adesea cu textură ce imită lemnul sau cu pattern animal-print.

Vezi mai multe modele de ochelari cu rame interesante

De la ochelari de soare cu lentile colorate la modelele cu rame deosebite, acest sezon este definit de modele statement. Nu există ochelari de soare clasici. Nici măcar formele Aviator, clasice nu au rămas astfel. Ele au fost exagerate, supradimensionate, mult exagerate. Sau au avut lentile colorate, ori irizante, ori cu textură lucioasă, oglindă, sau cu rame masive, groase, deloc subtile.

Nu există subtilitate când vorbim despre modelele de ochelari de soare cu lentile oglindă ai sezonului! Și nici nu ar avea cum să fie! Ne referim totuși la un sezon definit de accesorii, haine și bijuterii dominante, mari, opulente, bogate, prețioase sau sofisticate. Și asta se traduce inclusiv la ochelarii de soare!

Featured foto by pyrozhenka via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri