27 Noiembrie 2018 publicat în Shopping 2 share-uri

Fie vară, fie iarnă, fie cald sau frig, mie-mi stă gândul numai la vacanțe. Asta sunt, atât se poate #hihi. Practic, viața mea este construită în jurul călătoriilor, căci acestea sunt investițiile mele. Okay, recunosc, și ceva investiții vestimentare! Iar una dintre investițiile vestimentare de calitate, legate și de călătorii este modelul de rucsac cu imprimeu colorat.

Cred că ești de acord cu mine când spun că rucsacul nu are cum să îți lipsească din gama de călătorie. Nu există expediție sau explorare fără o geantă bine compartimentată la purtător. Și, desigur, consider că un rucsac este opțiunea perfectă de purtat, de adunat suveniruri și mici cumpărături, fără a-ți strica promenadele cu drumuri degeaba pe la hotel.

Rucsacul e o variantă practică, funcțională și poate fi la fel de bine șic!

De aceea m-am gândit la un rucsac de călătorii cu imprimeu colorat! Ca să fie șic! Desigur, o variantă gri, neagră, maro, nude sau navy poate fi purtată mai mult timp. Și poate că un rucsac cu imprimeu colorat nu este la fel de versatil, în asortarea cu ținuta ta!

Vezi mai multe modele de rucsacuri cu imprimeuri colorate de firmă

Dar cu siguranță un astfel de rucsac îți va înfrumuseța ziua! Am ales pentru tine câteva rucsacuri colorate de călătorii, special concepute pentru drumeții sau expediții, dar și câteva modele ce pot fi oricând asortate și urban.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Ești gata de călătorie? Alege-ți companionul ce îți va înfrumuseța zilele: un rucsac cu imprimeu colorat!

De ce m-am decis eu să fie un rucsac cu imprimeu colorat? Pentru că ultima dată când am fost într-un city break prin Firenze și Pisa am îndurat ploaia. Și toate zilele erau cam gri. Iar eu cam răcită deja de acasă. Așa că, pe lângă motivația oferită de obiectivele turistice și de iubirea mea pentru Italia și pentru călătorii, mi-ar fi prins tare bine ceva culoare.

Consider că un rucsac de călătorii cu imprimeu colorat ar fi fost motiv de zâmbet. De altfel, de asta mi-am și cumpărat de acolo o umbrelă cu pattern exotic, Jungle, pe tonuri de verde! Ca să fie ceva happy și colorat de cum plecam pe ușa hotelului. Dacă și tu ești de aceeași părere, îți recomand și ție să alegi rucsacuri colorate de călătorii.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Poți miza pe rucsacuri colorate de călătorii…

Spuneam că poți miza din start pe rucsacuri colorate de călătorii, special concepute pentru drumeții, expediții, explorări citadine și nu numai. Dacă vacanțele tale îmbină perfect explorarea urbană cu peisajele rurale (eu adesea pățesc – a se citi ”planific” - asta!).

Și dacă vrei să ai acest accesoriu pregătit pentru orice drumeție, un accesoriu special pentru astfel de evenimente, un rucsac cu imprimeu colorat special conceput de călătorii e ideal!

Totuși, pentru că vorbeam de versatilitate, chiar dacă alegi un rucsac de călătorii cu imprimeu colorat, poți opta deștept pentru modele în tonuri ușor de asortat, de adaptat, orice ton ai purta. De aceea am selectat câteva modele pe gama de albastru, bleumarin, bleu, căci se potrivesc numai bine cu orice! Că vrei motive ludice, că vrei print floral, romantic, că vrei motive urbane, în carouri, un rucsac cu imprimeu colorat poate fi varianta perfectă!

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Vezi mai multe modele de rucsacuri practice de firmă

… dar și pe rucsacuri șic, nu neapărat special concepute pentru excursii și drumeții

Dacă nu mergi în drumeții în natură prea des și vacanțele tale sunt mai degrabă city-break-uri, un rucsac cu imprimeu colorat ce poate fi adaptat urban, și în vestimentația de zi cu zi, este perfect pentru tine!

Dacă ai de gând să investești deștept, cumpără un rucsac de călătorii cu imprimeu colorat, ușor de adaptat și casual, zi de zi, în oraș. Dungile, bulinele, fluturii, printul floral, motivele etnice, pattern-ul abstract sau imprimeul cu înscrisuri pot fi variante potrivite pentru multe stiluri și texturi de zi cu zi. 

Vezi mai multe propuneri de rucsacuri practice cu imprimeuri vesel colorate 

În plus, aceste rucsacuri colorate de călătorii și de ținute smart-casual sunt piese suficient de dominante încât să îți transforme total ținuta, fără alte artificii de stil.

Principiile de bază ale mașinii CNC 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Unde mai pui că am selectat modele ce se regăsesc în trendurile actuale. Motivele florale retro-Jungle, patternul etnic amintind de moda anilor 70, dungile alb-negru, etern la modă, imprimeurile ludice cu fluturi sau insecte, toate se poartă acum.

Alege oricând un rucsac cu imprimeu colorat pentru a-ți transforma total outfit-ul și dacă ești curajoasă, accesorizează și alte culori și pattern-uri, într-un mix eclectic, îndrăzneț, caleidoscopic!

Un articol de Iulia Claudia Dumitru - autor Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri