Rochiile de ocazie pentru Balul Bobocilor sunt atât de frumoase încât viitoarelor studente - că sunt la liceu sau la facultate - le este aproape imposibil să se decidă doar asupra uneia. Moderne sau clasice, scurte sau lungi, opțiunile au în comun faptul că sunt atrăgătoare.

Să găsești rochia de bal potrivită este un adevărat test al răbdării. Mai ales când propunerile sunt atât de variate și de diferite. Îți este aproape imposibil să găsești una de care să fii sigură că este “aleasA”. Eh, nu vrem să pară lucrurile atât de radicale, dar trebuie să ai în vedere faptul că rochia pe care o vei purta la Balul Bobocilor va rămâne în amintirea ta, mai ales că vei face poze cu care să te mândrești peste mulți ani.

Ca să te ajutăm, noi am găsit câteva propuneri de rochii de ocazie pentru petrecerea de început de an la școală. O să vezi că toate se remarcă printr-un stil chic, printr-o croială cu un design aparte și culori cât mai vii. Că până la urmă Balul Bobocilor este despre tinerețe și jovialitate și astea merită sărbătorite. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Rochie lungă cu pliuri bordo

O culoare regală, care amintește de unele dineuri organizate pentru scenele cu nobile în filmele de epocă. Rochia bordo cu pliuri pare o combinație între inspirații etnice grecești și ceva specific erei Gatsby.

Rochia lungă ni se pare potrivtă pentru Balul Bobocilor pentru că este decentă, are un decolteu discret și este extrem de rafinată. Plus că zona din talie este evidențiată cu un artificiu smart.

Vezi preț

Rochie cu umerii goi și trenă bleu turcoaz

O să arăți ca o sirenă în rochia turcoaz la Balul Bobocilor. Stilul elegant și modelul uni fac o combinație cool, dar nouă ne-a plăcut această rochie pentru croiala cu decolteu pe umeri și pentru faptul că lasă umerii liberi, invitând la admirație.

Se potrivește și la ocaziile viitoare unde se impune un dress code pretențios pentru că se încadrează în orice tipar implică senzualitate.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Vezi preț

Rochii lungi în culori metalizate și cu pliuri la bust

Un model ceva mai sofisticat pentru ținuta de la Balul Bobocilor se poate dovedi rochia în culori metalizate. Poți alege între bej și albastru, ambele la fel de delicate ca înfățișare.

Bustul este evidențiat plăcut cu pliuri în această zonă, aproape că ești confundată cu o zeiță. Nu are mâneci, spatele este decupat în formă de V și partea din față a decolteului este dispusă la fel. Designul este drapat pe talie, liniile corpului fiind accentuate. 

Vezi preț

Rochie lungă din tul în cloș cu inserții de broderie

Dacă îți place tulul, să știi că sunt extrem de multe rochii simpatice pe care le poți îmbrăca la Balul Bobocilor. Astfel de ținute de ocazie sunt frumoase, au un croi în cloș și un decolteu adânc - fără mâneci.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Topul din față are diverse decorații cu mărgele și voal, obținându-se un efect vizual superb. Cu siguranță că vei defila încrezătoare la bal într-o astfel de ținută - la propriu, grație efectului 3D.

Vezi preț

Rochie scurtă din voal cu broderie și fără mâneci

Dacă optezi pentru Balul Bobocilor pentru o rochie în tonuri romantice, modelul găsit de noi este perfect. Rochia scurtă din voal cu broderie și fără mâneci se potrivește celor care vor o îmbinare de genuri baby doll și Empire Waist (strâmtă la bust și lărguță în talie, ușor pierdută).

Trei culori la fel de vibrante, modele care daprează talia și soldurile. Astfel de rochii sunt prevăzute cu un cordon în talie, un cordon detașabil dar ar fi păcat să se renunțe la el că este brodat. Ne place zona umerilor care… vedeți și voi cum arată.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Vezi preț

Rochie midi cloș cu detalii florale

Rochiile cu imprimeuri florale sunt minunate de purtat în acest sezon. Și pentru că încă va fi cald când se ține Balul Bobocilor, încurajăm să porți niște rochițe cu motive florale.

Sunt ținute feminine - au pliuri maxi în talie și dispuns de o curea detașabilă, au un aspect brodat grozav.

Vezi preț

O să îți amintești mereu de seara asta. Și este important să știi atunci, peste ani și ani, că te-ai simțit ca-n povești.

Așa că ține cont de toate detaliile - de pantofiori, de bijuterii și de geanta plic. Dar și de coafură sau de machiaj. Împreună vor completa datele unei apariții extraordinare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri