Dresurile trendy și moderne sunt disponibile și în mărimi mari pentru femeile mai plinuțe. Acestea le pun în evidență formele și conferă încredere, adaptându-se pe orice siluetă. Câteva modele practice și chic am găsit și ales noi.

De câțiva ani în online și în reviste se promovează formele voluptoase - să ai câteva kilograme în plus poate fi considerat un alt etalon al frumuseții. Asta în comparație cu ce se întâmpla în urmă cu câțiva ani când mărimile standard însemnau 90-60-90, așa cum învățam noi prin diverse canale media.

Dacă îți plac dresurile și ești mai plinuță, să știi că găsești o grămadă de colanți, ciorapi și dresuri cu diverse aplicații și beneficii de care te poți bucura. Plus că sunt disponibile la prețuri avantajoase pe piață, indiferent de stil, culoare și material. Înainte de a te orienta către vreun model anume de dres trendy, gândește-te de ce anume ai nevoie - circulație bună, modelare corporală sau pur și simplu accesoriu pentru fustă. Neapărat orientează-te către ceva practic. 

Desigur, calitatea este esențială pentru că nu ai vrea niște dresuri de care să tot tragi toată ziua - este inestetic, incomod și neplăcut. Așadar, nu face compromisuri când vine vorba despre cum te simți cu ce porți. Din fericire, cu modelele alese de noi nici nu trebuie, plus că acestea îți conferă și un look chic. Câteva exemple de dresuri în mărimi mari dintre care să alegi, găsești mai jos:

Dresuri în mărimi mari fără întărituri 

Pentru femelie mai plinuțe ciorapii fără întărituri sunt ideali atunci când se poartă o rochie sau o fustă sub care nu s-ar vrea să se vadă cusăturile alea care distrag atenția de la linia corpului. Mai exact acest tip de lenjerie nu va prezenta întărituri în zona chilotului, dar nici a vârfurilor picioarelor. 

Unele modele vor fi mai groase, altele mai subțiri, astfel că le poți alege în funcție de sezon și îmbrăca cu ce simți nevoia să porți în ziua respectivă - sunt dresuri elastice, moi și extrem de delicate. 

Vezi modele

Ciorapi modelatori pentru femei plinuțe

Pentru damele cu forme rubensiene care ar vrea să ascundă ceea ce ele numesc imperfecțiuni - colăceii ăia din jurul taliei sau de la coapse - există ciorapi modelatori, dresuri care subțiază zonele dorite.

Aceste tipuri de dresuri în mărimi mari conferă un plus de fermitate și feminitate și sunt disponibile fie simple, fie cu broderii. Efectul de slăbire în partea de abdomen, fund, șolduri și coapse este imediat. În plus, fiecare model dispune de o tehnologie care menține pielea proaspătă pe tot timpul purtării.

Vezi propuneri

Dresuri compresive în mărimi mari pentru circulație sanguină 

Tot în mărimi mari există și ciorapi compresivi cu multiple beneficii asupra sănătății, mai ales asupra picioarelor. Aceștia sunt mai degrabă ciorapi medicali care îmbunătățesc circulația sanguință, ajutându-te să eviți astfel probleme precum varice, disconfortul sau neliniștea de la nivelul picioarelor.

Dresurile compresive sunt extrem de rezistente, fiind realizate din material fin. Conferă o senzație uimitoare de relaxare și de stare de bine, mai ales dacă ai mai mult timp de stat în picioare. Unele modele au și efect anticelulitic.

Vezi pret

Un lucru la care ar trebui să fii atentă când îți alegi dresul pe care să îl porți este cum se așează în talie, pe abdomen. Nu ai vrea să fie prea strâmt în acea zonă sau să “taie” inestetic. Din fericire, dacă iei în considerare opțiunile propuse de noi, s-ar putea să nu mai ai această problemă, să nu mai transpiri și să nu mai fie așa ușor de electrizat. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri